Лайм

Хороший будинок біля моря: Зібров розповів, де під час війни живе син зрадниці Повалій

Денис Повалій користується нерухомістю матері

Поки зрадниця Таїсія Повалій боїться виїжджати з Росії через санкції, її син Денис користується маминою нерухомістю в Україні та Європі. Про це в коментарі OBOZ.ua розповів Павло Зібров.

За словами артиста, який свого часу був близьким другом поплічниці РФ, Денис Повалій нині мешкає в Іспанії, в будинку біля моря. Дім належить Таїсії Повалій, але записаний на її сина. Те саме стосується і її нерухомості в Україні.

Читайте також: Зрадниця Повалій похвалила Путіна за війну в Україні та подякувала РФ за захист.

Фото: instagram.com/denis.povaliy

"Будинок під Києвом записаний не на Таїсію - на ній нічого немає. Будинок - на мамі, квартира - на синові Денисі. Можливо, якась земельна ділянка - і це все. В Іспанії у них є майно - гарний будинок на березі моря. Я там не був. Але знаю, бо поряд з ними живе мій друг. Там зараз мешкає Денис", - сказав Зібров.

Співак переконаний, що сама Таїсія Повалій вільно їздить до Європи, хоч і заявляє протилежне російським пропагандистам. Також він назвав брехнею, що вона не має нерухомості в Росії.

"У неї є квартира в Москві! Ще років 15 тому вже була. Нормальні гонорари в Росії отримувала ще тоді. І за кордон їздить – не слухайте! З українським паспортом безперешкодно по білому світу, – каже артист. – Беруть із Лихутої квиточки на літак, і через Казахстан чи Груїзю - у будь-який куточок. І показує вона не паспорт із російською куркою, а наш, український".

Читайте також: Повалій поскаржилася на невдалу процедуру, яка назавжди змінила її обличчя.

Фото: instagram.com

Співак вважає, що у Повалій потрібно якнайшвидше забрати громадянство України.

"Придумати треба, як це зробити: новий закон, три закони – але несправедливість виправити. Тому що виступає перед російськими окупантами, і оголошують: народна артистка України. А вони у залі: "З нами Україна! З нами Таїсія Повалій, яка підтримує наше СВО". Соромно!" – висловився Зібров.

Раніше актор фільму "Любов і голуби" заступився за Таїсію Повалій, яка змусила матір переїхати до Москви.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також