Лайм

Лілія Ребрик розповіла, де буде народжувати третю дитину: в Україні, чи за кордоном

Зірка пояснила свою позицію з цього питання

Лілія Ребрик, яка нещодавно оголосила про третю вагітність, розповіла про майбутні пологи. У інтерв'ю виданню Viva вона зізналася, що планує народжувати в Україні, оскільки хоче бути поруч із рідними людьми.

"Для мене це дуже важливо. Це те, що дає мені сили. Я хочу народжувати тут. Зараз немає правильних і неправильних рішень. Кожен робить так, як вважає за потрібне і як відчуває. І це є правильне рішення. Я відчуваю, що моє серце тут. Хочу бути тут разом зі своїми рідними", - прокоментувала знаменитість плани стосовно третіх пологів у коментарі виданню.

Читайте також: Змінилася до невпізнаваності: Лілія Ребрик показала себе 19-річну з природним кольором волосся.

Фото: viva.ua

Акторка розповідає, що дізналася про вагітність влітку, перебуваючи у рідних Чернівцях. Тоді з вечора її чоловік купив тест на вагітність, і коли сподівання справдилися, обоє були дуже щасливими.

"Ти бачиш ці омріяні дві смужки – і це те щастя, яке неможливо описати, неможливо передати словами! Чоловік теж не спав. Ніжно обійняв і сказав, що він найщасливіший. Ми ніби застигли: стояли в обіймах і відчували одне одного. Просто мовчали. Наші доньки застали нас такими загадковими. Тож ми, не вагаючись і не вибудовуючи якийсь план, просто розповіли їм. Сказали, що у нас буде родинна таємниця – ще одна дитинка, братик або сестричка", - ділиться спогадами вона.

Крім того, доньки пари - Діана та Поліна - також з нетерпінням чекають на поповнення у родині. Поліна вже перебирає свої іграшки, аби поділитися з майбутнім братиком чи сестричкою, а Діана, як старша дитина, розуміє, що доведеться трішки почекати.

"Молодша донечка мала купу запитань, на які у нас бракувало відповідей. Поліна розпитує мене: "Як там себе почуває пузожитель?". Так вона охрестила майбутню дитину. Щовечора і щоранку цілує животик, розмовляє з ним, перебирає свої іграшки й каже: "Як добре, що я цю іграшку зберегла, маленький братик чи сестричка буде гратися". Старша Діана – більше досвідчена в цих питаннях, вона вже знає, що чекати доведеться довгенько, і пояснює це Поліні", - коментує реакцію дітей на вагітність Ребрик.

Читайте на тему: Як летить час: Лілія Ребрик в день народження старшої доньки показала зворушливі архівні кадри.

Фото: viva.ua

Наразі ні ведуча, ні її чоловік не поспішають дізнаватись стать майбутнього малюка. Якщо у випадку двох попередніх пологів інтуїція чітко підказувала акторці, що це дівчата, то цього разу у жінки таких відчуттів немає. Вона жартує на рахунок цього, що дитина – "інтриган, який не дає жодних підказок":

"Родичі й друзі між собою роблять ставки: хто на дівчинку, хто на хлопчика. Хтось бажає нам відчути, що таке хлопець у родині, а хтось каже на гендер паті брати усе рожеве. Побачимо. Мені самій дуже цікаво. Але дійсно найголовніше – щоб дитина була здоровою".

Фото: viva.ua

До слова, і рідні, і друзі родини позитивно відреагували на новину про третю вагітність зірки. Про це вона також зазначила у інтерв'ю: "Батькам ми сказали відразу – і моїм, і зателефонували батькам Андрія. Такі новини дають грунт під ногами, допомагають відчувати життя, жити його! Ці позитивні емоції зараз вкрай необхідні. Щастя забагато не буває".

Читайте на нашому сайті: Не рахуйте чужих грошей: Лілія Ребрик відповіла на хейт через відпочинок на морі.

Нагадаємо, у 2011-му році Лілія Ребрик вийшла заміж за танцюриста Андрія Дикого. Романтичні стосунки між ними зав'язалися після закінчення зйомок "Танців з зірками", де вони разом приймали участь. Пара виховує двох доньок: старшу Діану, яка народилася у 2012-му, та молодшу Поліну, яка народилася у 2018-му році.

  • Наприкінці вересня дизайнерка Валерія Гузема вдруге стала мамою і дала дитині незвичне французьке ім'я: фото.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil