Лайм

Колишній режисер "Єралашу", засуджений за педофілію, приєднався до армії російських окупантів

Росіянин назвав причину, чому став частиною російської агресії

Колишній режисер кіножурналу "Єралаш" Ілля Білостоцький приєднався до армії окупантів, як і син російської ведучої родом з України. Він відправився воювати в нашу країну прямо із колонії, оскільки раніше був засуджений до шести з половиною років за педофілію.

Днями Білостоцький розповів у своїх соцмережах, що підписав контракт із Міноборони РФ. "Я хочу повернути моїй матері та моїм рідним можливість мною пишатися. Я хочу показати державі, що вона даремно списала мене, а звичайним людям, які живуть у ній, що вони даремно мене прокляли. Якщо я нікому не потрібний у режисерському кріслі, можливо, я знадоблюся хоча б у окопі", - йшлося у його пості.

Читайте також: Відома американська реперка Cardi B зробила скандальну заяву проти військової підтримки України.

Фото: скриншот

Білостоцький називав причину, через яку вирішив воювати проти України. Він заявив, що "йому не подобається, коли вбивають ні в чому невинних людей". "Я люблю свій народ і свою країну незважаючи ні на що, і якщо треба, готовий віддати життя за справу, яку вважаю за праву", - сказав росіянин.

Нагадаємо, Ілля Білостоцький – сценарист, продюсер, режисер-постановник кіножурналу "Єралаш" та телесеріалу "Слід". У листопаді 2020-го року його заарештували за звинуваченнями у насиллі над дитиною до 14 років. За версією слідства, у 2018-му році режисер привів до своєї московської квартири хлопчика, над якими вчинив дії сексуального характеру.

Читайте на тему: Чому Таїсія Повалій зрадила Україну: режисер Семен Горов назвав причину.

Фото: скриншот

У липні, через два роки після цього, чоловіка засудили до 14 років колонії суворого режиму. Пізніше звинувачення перекваліфікували та призначили іншу статтю - про розпусні дії щодо підлітка, якому виповнилося 12, але не виповнилося 14 років. В результаті це призвело до пом'якшення покарання та нового терміну в 6,5 років у колонії.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття