Лайм

Колишня дружина Джеджули поскаржилася на рішення суду щодо розподілу часу з їхньою донькою

Жінка озвучила деталі

Колишня дружина Андрія Джеджули Юлія висловилася про виховання їхньої спільної доньки Адель, яка народилася у 2021 році. Жінка зазначила, що вони з екс-обранцем досі не можуть дійти згоди щодо розподілу часу, проведеного з дитиною.

В інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк блогерка Юлія Леус пояснила, що наразі тривають судові засідання щодо цього питання, і нещодавно суд затвердив умови, на яких наполягав шоумен.

Читайте також: Санта Дімопулос розповіла, як ставиться до Джеджули після його різких слів про сина Даніеля.

Юлія Леус і Андрій ДжеджулаФото: instagram.com/yla__yla

Тепер чоловік має право проводити час із донькою з неділі після обіду і до обіду середи. Що стосується свят, то дитина має святкувати один день народження разом із татом, а інший - з мамою. 8 березня, на думку ведучого, Адель має бути поряд із ним: саме в цю дату день народження у його покійної мами, і він хоче бути разом з донькою на цвинтарі, щоб вшановувати пам'ять рідної людини.

Коли стало відомо, що суд затвердив ці умови, Юлія вирішила подавати апеляційну скаргу. Таке рішення її категорично не влаштовує. Жінка пояснює, що колишній обранець проводить мало часу із донькою, відмовляється оплачувати її дитячий садок та і в цілому "мало цікавиться життям дитини".

"Якби він її любив, він думав би про неї, а не про те, як зробити мені на зло, - говорить вона. – Батько моєї дитини навіть на відстані не дає нам спокійно жити. Вже дійшли до того, що просто неможливо це все терпіти".

Читайте на тему: Це було тяжке рішення: Періс Хілтон розповіла, чому її дітей народила сурогатна матір.

Леус з маленькю дочкою АдельФото: instagram.com/yla__yla

Якщо графік проведення часу з дитиною не вийде оскаржити, протягом наступних 15 років Леус має залишатися неподалік від місця проживання Джеджули, адже з неділі до середи чоловік має проводити час із донькою.

"Він знайде когось, щоб сиділа з дитиною, але я впевнена, що не він буде з нею. Він буде так само робити тільки на камеру, і їхати. Я не буду знати, що моя дитина робить, що з нею. Вона ще навіть не розмовляє. Як суд міг таке вирішити? Я просто в шоці. Де правосуддя зараз? На мою думку, це зовсім несправедливо", - підсумовує блогерка.

Читайте на нашому сайті: Радісно все скрінить: екс-дружина Олега Собчука заявила, що він намагається розсварити її з донькою.

Нагадаємо, подружжя було у законному шлюбі кілька років. Колишні закохані зіграли весілля у 2017-му році, а розійшлися у 2021-му. У лютому того ж року у них народилась спільна дитина – Адель Джеджула.Також шоумен має сина Даніеля, якого йому народила виконавиця та модель Санта Дімопулос. Наразі вона у шлюбі із бізнесменом Ігорем Кучеренком.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічну хворобу: відео

Кріс Дженнер розповіла, що у неї діагностували ракову пухлину - про це зірка повідомила у трейлері до 5 сезону Сімейство Кардаш'ян

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців