Лайм

Олена Зеленська розповіла, як змінилися її стосунки із чоловіком після початку повномасштабної війни

Перша леді розповіла про витримку Володимира Зеленського

Олена Зеленська, яка нещодавно висловила своє ставлення до другого президентського терміну чоловіка, цього разу поділилася іншими деталями сімейного життя. У інтерв'ю представникам азійських ЗМІ перша леді розповіла про зміни, які сталися з президентом України після 24 лютого 2022 року.

Пані Олена зізналася, що її чоловік відчуває велику відповідальність, але є при цьому дуже "витривалою людиною". Віра в перемогу над ворогом дає йому наснагу продовжувати боротьбу. Зеленська також сказала, що за майже два роки повномасштабної війни з її обранцем відбулися помітні зміни, у тому числі і зовнішні.

Читайте на тему: Чим займалася Олена Зеленська до того, як стати першою леді: актор Шумко розповів про її роботу.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Звичайно, йому дуже важко. Усі можуть спостерігати за його зовнішніми змінами. Це видно, наскільки він змінюється. Це невимовна відповідальність - бути президентом країни, яка у війні. Хочу зазначити, що він дуже витривала людина. Він витримує. У нього є якісь джерела, які його тримають. І головне, мені здається, це його впевненість у тому, що він має привести нашу країну до перемоги. Це його бажання і не дає йому зупинятися. Я зі свого боку намагаюся підтримувати", - говорить вона.

Також під час розмови з представниками ЗМІ Індонезії, Японії, Південної Кореї, Камбоджі, Таїланду, Монголії та Сінгапуру перша леді України розповіла про зустрічі та спілкування зі своїм чоловіком у період великої війни. Вона поділилася, що має можливість бачитися із ним та дітьми один-два рази на тиждень:

"Ми не можемо постійно жити разом, тому що він постійно знаходиться [на роботі]. Але ми знаходимо можливість зустрічатися разом із ним і дітьми раз-два на тиждень. На щастя, така можливість існує".

Читайте також: Перше кохання: Олена Зеленська розповіла про хлопця своєї 19-річної доньки.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Під час спільного часу з Володимиром Олена намагається говорити про речі, які хоча б на короткий час "повертають до нормального життя". При цьому політичні теми час від часу теж виникають.

"Ми намагаємося з ним говорити про сім'ю, про речі, які повертають нас до того, що є родинне тепло. Є такі речі, які ми можемо обговорювати незалежно від усього того страшного, що відбувається навколо, - каже перша леді. - Сьогодні ми з ним обговорювали, які подарунки ми можемо приготувати дітям на Святого Миколая. Поки не дійшли згоди. Я завжди ділюся з ним новинами про дітей, як справи в школі та університеті. Я намагаюся, коли ми проводимо час разом, присвячувати його темам, які повертають нас до нормального життя хоча б на кілька годин".

"Звичайно, ми ведемо політичні розмови, я запитую про війну. Хочеться дізнатися щось таке, чого ніхто не знає, наприклад, що ось завтра перемога. На жаль, таких відповідей я не отримую. І думаю, що якщо буде така новина, то я дізнаюся її з усіма українцями", - також додає дружина Володимира Зеленського.

  • Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Олена Зеленська потрапила у рейтинг найвпливовіших жінок 2023 року за версією Financial Times. Всі деталі - читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита