Лайм

Батьку Брітні Спірс ампутували ногу внаслідок інфекції: що відомо про його стан

ЗМІ припускають, що невдовзі співачка може помиритися з рідною людиною

Батьку відомої американської виконавиці Брітні Спірс, з яким у неї було чимало непорозумінь стосовно опікунства, ампутували ногу близько місяця тому. Чоловік потрапив до лікарні внаслідок сильної інфекції, яка з'явилася на одній нозі.

Фахівці намагалися стримати розвиток захворювання та зробили п'ять операцій, однак старання виявилося марними. Єдиним виходом із ситуації виявилася ампутація кінцівки, передає видання TMZ.

Читайте також: Не хотів бути батьком: Брітні Спірс заявила, що зробила аборт під час стосунків з Тімберлейком.

Джеймі СпірсФото: Getty Images

У джерелі зазначається, що наразі стан здоров'я Джеймі Спірса залишає бажати кращого, він почуває себе погано. Через це, як стверджують ЗМІ, артистка може "більш люб'язніше" ставитися до свого батька та "бути менш налаштованою" проти нього. Зірка нібито говорила, що "сумує за рідною людиною". Також видання пише, що Брітні нібито говорила, що хоче надіслати батькові гроші, аби допомогти йому. Що стосується самого Джеймі, то зазначається, що він "прагне" в першу чергу помиритися з донькою і налагодити стосунки із нею.

Останнім часом американська знаменитість намагається налагодити стосунки із рештою своєї родини. Нещодавно вона запросила матір Лінду до Лос-Анджелеса на честь її 42-го дня народження: тоді матері та доньці вдалося поспілкуватися та провести час разом. Наразі ж вони підтримують спілкування по телефону. Окрім матері, Брітні також підтримує спілкування з сестрою Джеймі Лінн та братом Брайаном.

Читайте на тему: Чоловік Брітні Спірс заявив, що вона зраджувала та била його: Сем Асгарі вимагає грошей.

Брітні Спірс з родиноюФото: Getty Images

Нагадаємо, 13 років свого життя Брітні Спірс перебувала під постійним контролем свого батька. Лише в 2021 році стало відомо, що суд повністю звільнив співачку від опіки та повернув їй право розпоряджатися майном та власним життям. Згодом виконавиця навіть отримала запрошення від Конгресу США виступити з власною історією про багаторічне опікунство.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil