Лайм

Журнал Time обрав співачку Тейлор Свіфт "Людиною року 2023": вона обійшла Путіна і Барбі

Минулого року це звання отримав Володимир Зеленський

Американська співачка Тейлор Свіфт стала "Людиною року-2023" за версією журналу Time. Вона обійшла інших претендентів на це звання, серед яких були кремлівський диктатор Володимир Путін, лідер Китаю Сі Цзіньпін, головна героїня фільму "Барбі", прокурори колишнього президента США Трампа, учасники страйку в Голлівуді, гендиректор компанії OpenAI Альтман та навіть король Великої Британії Чарльз III.

"Досягнення Свіфт як артистки - культурні, експертні та комерційні - настільки численні, що перераховувати їх здається майже безглуздим. Як попзірка, вона опинилась у рідкісній компанії поряд з Елвісом Преслі, Майклом Джексоном і Мадонною; як авторку пісень, її порівнюють з Бобом Діланом, Полом Маккартні та Джоні Мітчеллом. Як бізнесвумен, вона побудувала імперію вартістю, за деякими оцінками, понад 1 мільярд доларів", - зазначається на сайті журналу.

Читайте також: Олена Зеленська потрапила у рейтинг найвпливовіших жінок 2023 року за версією Financial Times.

Фото: time.com

У коментарі виданню співачка зізналася, що після цієї новини пережила "найбільші щастя та гордість, які їй коли-небудь доводилися відчувати".

Разом з тим знаменитість не приховує, що почувається доволі виснаженою після своїх грандіозних концертів, які тривають близько 180 хвилин. Після концертних турів Свіфт говорила: "Я встаю з ліжка лише для того, аби взяти їжу і повернутися з нею назад у постіль. Я ледве можу говорити, тому що інколи даю по три концерти поспіль. Щоразу, як я роблю крок, я відчуваю хрусткіт у ногах, також він з’являється під час танців на підборах".

У цьому році Свіфт презентувала оновлену платівку одного зі своїх старих альбомів, і вона отримала високі продажі ще у перші дні після виходу.

Окрім того, Тейлор стала першою виконавицею пісень, яка отримала сім номінацій на "Греммі" у категорії "Пісня року" - у цьому їй навіть вдалося обігнати Пола Маккартні та Лайонелла Річі.

Читайте на тему: Скільки коштують виступи українських зірок на корпоративах: ЗМІ назвали найбільші гонорари.

Фото: Getty Images

Минулого місяця видання Bloomberg назвало зірку мільярдеркою, оцінивши її статки в 1,1 млрд доларів. Нагадаємо, до цього лише трьом музикантам вдалося отримати такий же статус: Ріанні, Бейонсе та Jay-Z (Джей Зі). Однак саме Свіфт є тією, хто здобув статус мільярдера лише завдяки музиці та творчості. Її конкуренти, окрім музики, займалися іншими бізнес-проектами (мали власні справи у сфері моді, випуск косметичних засобів і т.д).

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків