Лайм

Онкохвора Шеннен Догерті розповіла, як дізналася про зраду чоловіка перед операцією на мозку

Акторка вперше назвала причину розлучення

Акторка Шеннен Догерті, яка лікується від метастатичного раку 4 стадії, вперше розкрила подробиці розриву стосунків з чоловіком. Зірка серіалів "Беверлі Хіллз, 90210" та "Всі жінки відьми" подала на розлучення з фотографом Куртом Ісварієнком у квітні 2023-го після 11 років шлюбу.

Як пише People, у своєму новому подкасті Let's Be Clear with Shannen Doherty знаменитість розповіла, що останні два роки Курт мав роман з іншою жінкою. Шокуючу новину онкохвора Шеннен дізналася напередодні серйозної операції з видалення пухлини головного мозку. За словами акторки, чоловік хотів піти з нею в лікарню, аби підтримати її, але Догерті не дозволила цього, оскільки почувала себе зрадженою.

Читайте також: Ось, як виглядає рак: Шеннен Догерті розповіла про видалення пухлини мозку.

Фото: instagram.com/theshando

"Я лягла на операцію рано вранці, і лягла я після того, як дізналася, що моєму шлюбу, по суті, прийшов кінець, що мій чоловік мав роман протягом двох років, - сказала вона. - Він не пішов на операцію, хоча ясно дав зрозуміти, що хотів піти, але я не могла піти на операцію, якби він був там".

"Зрештою, я просто відчула себе неймовірно некоханою людиною, з якою була разом 14 років, людиною, яку кохала всім серцем", - продовжила Догерті, додавши, що під час операції її підтримували мама, брат і найкращі друзі.

Шеннен Догерті перенесла операцію з видалення пухлини та пройшла радіотерапію у січні 2023 року. Того ж місяця вони з Куртом Ісварієнком перестали жити разом. У заяві про розлучення акторка послалася на "непримиренні розбіжності".

Фото: instagram.com/theshando

У своєму подкасті зірка "Беверлі Хіллз" також розповіла, що стала "одержимою" бажанням з'ясувати правду про невірність чоловіка-фотографа "через розмови, очікуючи, що хтось буде чесний зі мною".

"Якщо ви прожили 14 років разом і зрадили, хіба ця людина не заслуговує на абсолютну правду, незалежно від того, наскільки це її ранить?" - сказала Шеннен, додавши, що також поговорила з жінкою, з якою Курт зраджував її.

"Це було ніяково, - продовжила вона. - Я в жаху від того, що не можу зберегти стосунки. Я думала, що це відбивається на мені, але цього разу я думаю, що це відбивається на ньому. Я тричі зазнавала невдачі у шлюбі, але я все ще вірю в кохання".

Нагадаємо, що для 52-річної Догерті шлюб із 49-річним Ісварієнком був третім і найтривалішим. Раніше акторка була заміжня за Ешлі Гамільтоном (з 1993 по 1994 рік) та Ріком Саломоном (з 2002 по 2003 рік).

Фото: Getty Images

Догерті також зізналася, що вона "не змогла" відмовитися від стосунків із чоловіком "одразу", незважаючи на зраду. На розлучення акторка подала лише через три місяці.

"Я була в такому сум'ятті, а ще я приймала стероїди та багато іншого після операції на мозку, тому що вони не хотіли, щоб мій мозок розпух, - сказала вона. - Чесно кажучи, мені досі дуже важко. Так, я прийняла рішення подати на розлучення, але з цією людиною у мене пов'язано багато спогадів".

Нагадаємо, у березні 2015 року у Шеннен Догерті діагностували рак молочної залози. У травні наступного року вона перенесла мастектомію, трохи пізніше – хіміотерапію. Через рік у Шеннен настала ремісія, але у 2020 році з'ясувалося, що хвороба повернулася і прогресувала до четвертої стадії.

У січні 2023 року комп'ютерна томографія показала метастази у мозку. Догерті пройшла процедуру опромінення і перенесла операцію видалення пухлини в голові. У листопаді Шеннен зізналася, що тепер рак поширився на її кістки.

Фото: instagram.com/theshando

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця та яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий