Лайм

Молодший син - моє життя: Іво Бобул розповів про складні стосунки зі старшими дітьми

У артиста троє дітей від різних шлюбів

Іво Бобул дав перше інтерв'ю після скандалу з Еммою Антонюк у лютому 2023 року. Народний артист став героєм YouTube-проекту "Слава+", де розповів про стосунки зі своїми дітьми.

У 70-річного співака є троє дітей від різних жінок: старші Руслан та Людмила, які народилися у перших двох шлюбах, та молодший син Данило від нинішньої четвертої дружини Наталії. З третьою дружиною, співачкою Лілією Сандулесою, артист не мав дітей.

Читайте також: Це була брехня: Емма Антонюк розповіла, чим закінчилися погрози Іво Бобула подати на неї в суд.

Іво Бобул Фото: Кадр з програми "Слава+"

Старший син Іво Бобула Руслан живе у США. З першою дружиною артист прожив лише три місяці, тому свого первістка майже не бачив. Наразі чоловікові близько 40 років і він носить інше прізвище.

"Мені забороняли до нього [підходити], хоча іноді сам виходив [на нього] через друзів, якось знаходив його. Спілкувався, поки він був маленький. І коли треба було допомогти йому - я допоміг, те, що треба було", - розповів він Славі Дьоміну.

Наразі, за словами Бобула, він підтримує стосунки зі старшим сином, точного віку якого не знає. На запитання інтерв'юера, скільки Русланові років, артист сказав: "Десь під 40". Чоловік має доньку, але свою онуку артист бачив лише на фотографії.

Читайте також: Я був неправий: Іво Бобул вибачився перед жінками, яких звинуватив у меркантильності.

Із донькою Людмилою у Іво Бобула завжди були складні стосунки, і зараз вони не спілкуються.

"Дочка більше пішла до мами. У мене з нею були дуже великі проблеми. Спочатку була комунікація, потім вона щось робила не те, і ці комунікації почали губитися", - сказав артист і згадав випадок, який його розлютив.

Співак розповів, що коли Людмила вийшла заміж, він подарував молодій сім'ї, де пізніше з'явилися діти, двокімнатну квартиру. Згодом Бобул дізнався, що донька продала квартиру і його онуки живуть "незрозуміло де". Тоді артист придбав їм ще одне житло.

Бобул упевнений, що у продажу квартири винна не лише його донька, а й його колишня дружина, з якою співак розлучився через її зраду. Після цього конфлікту з Людмилою музикант не спілкується.

Фото: facebook.com/ivo.bobul.94

Щодо молодшого сина, то його Бобул називає "моє життя". Данилові, якого народила нинішня дружина Бобула, нині 18 років. Хлопець навчається в Інституті міжнародних відносин та захоплюється музикою.

"Я заради нього все: хвалю, люблю. Я знаю, що треба для хлопця, розповідаю йому, розмовляю з ним. Він біля мене завжди", - розповів 70-річний артист про свою молодшу дитину.

Іво Бобул називає себе "справедливим" та "вибагливим" батьком, при цьому в його сім'ї є фізичне насильство. Співак вважає, що дітей "іноді треба" бити, щоб вони знали "слово батька".

"Один раз було рукоприкладство. Ременем по попі дав. Бо поводився погано зі мною. Я йому казав: "Я тобі батько. Ти маєш любити батька. Ну-ну. Все". А потім я сам плакав, коли це вже зробив. Мені дуже було боляче, навіщо я це зробив. Але іноді треба. Тепер він знає, що слово батька - це слово батька. Нічого страшного, зате він зрозумів", - заявив Іво Бобул.

Раніше Ахтем Сеітаблаєв розповів про спілкування з дітьми від колишніх дружин.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші