Лайм

Тимур та Інна Мірошниченко з трьома дітьми отримали премію "Родина року-2023"

Зіркове подружжя прокоментувало цю новину

Тимур Мірошниченко - власник не лише нагороди "Тато року-2023". Тепер разом з дружиною та дітьми він здобув ще і премію "Родина року".

Статуетку у вигляді двох золотих рук, що міцно тримають одна одну, сім'ї вручили під час загальнонаціонального урочистого заходу, який пройшов у столиці. Радісною новиною шоумен та його рідні поділилися у соцмережах. У публікації вони зазначили, що пишаються цим званням, і будуть і надалі робити все від себе залежне, аби бути прикладом для інших.

Читайте також: Лілія Подкопаєва показала названого сина Вадима, якому виповнилося 18 років: фото.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Також Мірошниченки оприлюднили фото, на якому позували із статуеткою в руках та золотою грамотою. "Дуже пишаємося! Велика честь для нас. Будемо тільки укріплювати свої позиції", - йдеться у підписі до кадру.

У коментарях друзі та шанувальники зазначили, що родина отримала цю нагороду цілком заслужено. Ось що пишуть деякі користувачі мережі під постом:

"Заслужено! Для мене ви теж "Родина року"", "Бажаю надалі вдосконалюватись та збільшувати родинне коло в любові, здоров'ї, радості та щасті! Божого благословення і многії літа", "Вітаю! Ви дійсно заслуговуєте на цю премію", "Заслужено і для мене ви – приклад", "Вітаю! Ваша родина – це дійсно приклад для багатьох! Кращі батьки своїм чарівним діткам", "Це справді ваша нагорода. Ви її заслужили. Вітаю".

Читайте на тему: Прийму з радістю: Alyosha заговорила про народження четвертої дитини від Тараса Тополі.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Нагадаємо, влітку цього року Тимур та Інна стали прийомними батьками для хлопчика Марселя із дитячого будинку у Житомирі. Малюк має проблеми зі здоров'ям, і нещодавно переніс планову операцію. Попереду на нього чекає ще кілька хірургічних маніпуляцій.

Також зіркове подружжя виховує власних дітей: 5-річну доньку Мію та 4-річного сина Марка. Більше того, не так давно і багатодітна мама повідомила, що буде всиновлювати ще одну дитину. У соцмережах Інна Мірошниченко пояснила, чому на друге усиновлення наважилася сама:

"Я пішла на друге коло. Документи подані. Цього разу я подаюся сама. Бо Тім і так зробив неможливе, аби відвідувати школу навесні. Вдруге таке диво не станеться. Так, так можна було. У мене є житло, дохід і згода чоловіка брати дітей на своє утримання".

Фото: instagram.com/_inna_mi_

"Потім стаю умовною мамою-одиначкою відносно нової дитини (дітей). Далі ще один суд - внутрішньосімейне усиновлення. Трохи більше юридичних нюансів, але це легше, ніж Тіму підлаштуватися під школу. Чому так швидко? Бо відчуваю, що є місце в серці і квартирі, а дітей, які чекають на сім'ю, все ще десятки тисяч", - також озвучувала вона всі етапи цього непростого процесу, з якими доведеться зіштовхнутися знову.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита