Лайм

Син досі живе в Криму: Ахтем Сеїтаблаєв розповів про спілкування з дітьми від колишніх дружин

Не з усіма чоловікові вдається бачитися часто

Український актор, режисер і військовослужбовець Ахтем Сеітаблаєв - багатодітний батько. Від першого шлюбу у нього є донька Назли та син Селім, від другого - донька Софіє. Нещодавно чоловік висловився про стосунки із дітьми від колишніх дружин.

Як відомо, раніше Ахтем освідчився свої молодій обраниці Мар'яні Боцвинюк, і навіть вже встиг познайомити її зі старшою донькою Назли. Про це він розповів у програмі "ЖВЛ". Зокрема, режисер зазначив, що наважився на цей крок, аби підтвердити серйозність своїх намірів до коханої.

Читайте також: Ніколи не пізно кохати: зірки, які знайшли особисте щастя після 50 років.

Ахтем Сеітаблаєв із нареченоюФото: instagram

"Ставлячи себе на місце будь-якого батька, ти розумієш, що якщо у тебе серйозні наміри, якщо ти дійсно так себе відчуваєш і ви так себе відчуваєте, то це буде вірним і правильним рішенням для того, щоб захистити навіть від вашого ставлення, принаймні зробити крок, який не є складним", - поділився він.

Сеітаблаєв з донькою НазлиФото: instagram.com/seitablaiev

З сином Селімом Сеітаблаєву вдається бачитися нечасто, оскільки наразі він продовжує мешкати в окупованому Криму. Хлопець навчається, однак на даний момент перебуває в академічній відпустці. Також відомо, що Селім доглядає за дідусем. "Він навчається. Зараз в академічній відпустці. Допомагає діду. Я пишаюся зі своїми дітьми. Вони набагато мудріші", - говорить Ахтем.

І у Селіма, і у Назли є російські паспорти. "Це пов'язано елементарно з тим, щоб продовжувати навчання, тому що їх поставили перед вибором: або ви отримуєте паспорти, або ви не вчитеся. Я, чесно кажучи, не тільки своїм дітям, я взагалі всім своїм співвітчизникам, які залишилися в окупованому Криму, радив би розглядати отримання російського паспорта виключно як аусвайс (видане окупантами посвідчення), який необхідний тільки для того, щоб фашисти тебе не зупиняли на вулиці, і просто через відсутність документів, що посвідчує особу, не забирали тебе до в’язниці, тому що дуже часто відбувається", - коментував цю тему Сеітаблаєв під час розмови з Катериною Осадчою в рамках програми "Світське життя".

Читайте на тему: Незабутні емоції: Наталка Денисенко відсвяткувала 6-річчя сина з чоловіком-військовим.

Син Ахтема Сеітаблаєва СелімФото: instagram

Від шлюбу з другою дружиною Іванною Дядюрьою чоловік має доньку Сафіє. За нею здебільшого він спостерігає у соцмережах, бо дівчина разом з мамою виїхала за кордон. У майбутньому режисер сподівається на покращення стосунків з молодшою донькою.

"Я вірю в це, сподіваюся. І в цьому випадку, просто виходячи з того факту, що я батько і я доросліший, я маю, першою чергою, багато чого зробити, щоб це побудувалося. Дуже сподіваюсь, що для того, щоб все це відбулося, відбудувалося, потрібно було не так багато часу", - каже він.

Сеітаблаєв із донькою СафієФото: instagram

Також у кінопродюсерки Дядюри є дорослий син від першого шлюбу Анатолій, якому зараз близько 30 років. Про стосунки з пасинком Сеітаблаєв публічно ніде не висловлювався.

Сеітаблаєв з другою дружиною Іванною ДядюроюФото: Телеканал "Україна"

Читайте на нашому сайті: Ахтем Сеітаблаєв став дідусем - старша дочка режисера народила первістка.

Відомо, що нинішня обраниця режисера Мар'яна Боцвинюк молодша за нього на 20 років. Раніше жінка працювала у консульському відділі посольства України у Білорусі, і саме завдяки її роботі вдалося повернути додому кількох українців. Стосунки з Мар'яною Сеітаблаєв ретельно приховував, однак після освідчення більше не став цього робити - навпаки, почав всюди з'являтися разом зі своєю коханою. Вперше вони з'явилися разом на публіці в червні цього року на допрем'єрному показі фільму "Рашизм. Історія хвороби".

"Ну, напевно, в першу чергу, моє бажання відчувати себе людиною, яка перебуває поруч або поруч, з якою є точно не секретар, до якої ти маєш і відчуття", - коментував стосунки з Мар'яною Ахтем.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита