Лайм

Саша Бо похрестила новонароджену донечку і показала зворушливі фото таїнства

Зірка соцмереж влаштувала затишне святкування

Блогерка Саша Бо, яка наприкінці листопада втретє стала мамою, похрестила новонароджену доньку Віру. У соцмережах вона оприлюднила зворушливі кадри, зроблені під час таїнства хрещення.

Відповідні знімки з'явилися на сторінці багатодітної мами в Instagram. Церемонія відбулася у храмі святих Кирила та Мефодія, а хрещеними батьками маленької дівчинки стали підприємець Станіслав Іванишин та Ольга Хробуст. "Сьогодні був дуже важливий день для нашої родини. У Вірочки такі люблячі хрещені батьки", - йдеться у підписі до одного з постів на цю тему.

Читайте також: Має давню історію: телеведуча Наталія Островська розкрила рідкісне ім'я новонародженої доньки.

Фото: instagram.com/sashaabo

Фото: instagram.com/sashaabo

На інших кадрах можна побачити святковий торт, виконаний у білому та золотому кольорах. А на ще одному знімку Бо показала чотири покоління їхньої родини: бабусю, маму себе та новонароджену доньку.

Фото: instagram.com/sashaabo

Фото: instagram.com/sashaabo

Фото: instagram.com/sashaabo

У коментарях друзі та шанувальники вітають родину із цією подією та бажають маленькій Вірочці щасливого життя під мирним українським небом.

Фото: instagram.com/sashaabo

Фото: instagram.com/sashaabo

Читайте на тему: Це було тяжке рішення: Періс Хілтон розповіла, чому її дітей народила сурогатна матір.

Нагадаємо, третя дитина Саші з'явилася на світ увечері 21 листопада. Вага новонародженої становила 2330 г, зріст - 49 см. Бо народжувала разом із чоловіком.

"До недавнього часу я і чути нічого не хотіла про партнерські пологи, але Платон був категоричним. Сказав, що не може просто стояти в коридорі, поки я "страждаю". І що все контролюватиме, тому що він і сам лікар. Каже, що буде дивитись за мною, за всіма лікарями та медсестрами, щоб зі мною добре поводилися. Тут я попливла і повністю змінила свою думку", - коментувала вона рішення про партнерські пологи.

Фото: instagram.com/sashaabo

Фото: instagram.com/sashaabo

У період вагітності блогерці озвучили діагноз - єдина артерія пуповини, і його особливість у тому, що у пуповині одна артерія замість двох. Такий діагноз зустрічається менше ніж в 1% усіх вагітностей. Фахівці пояснили багатодітній мамі, що з такою особливістю дитинка народиться здоровою, але маленькою.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Тарнавська Олександра (@sashaabo)

Віру Саша народила, вже перебуваючи у шлюбі зі стоматологом Платоном Тарнавським. Нагадаємо, за нього дівчина вийшла заміж у вересні минулого року. Також зірка соцмереж має двох синів від попереднього шлюбу з блогером Ігорем Пустовітом. Колишній закохані зі скандалом розлучилися у 2021 році.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації