Лайм

Аліментів немає: Даша Квіткова розповіла, хто фінансово забезпечує їхнього з Добриніним сина

Зірка соцмереж відповіла на питання, яке цікавило багатьох

Після розлучення з Нікітою Добриніним Даша Квіткова час від часу публічно висловлюється на особисті теми. Раніше вона прокоментувала нові стосунки колишнього коханого, а цього разу заговорила про фінансове забезпечення їхнього спільного сина Лева.

В інтерв’ю Євгену Фешаку відома блогерка зазначила, що не подавала на аліменти, оскільки їм з екс-обранцем вдалося досягнути спільного рішення. Зокрема, вони домовилися порівну забезпечувати дитину. "У нас 50 на 50. Все порівну. У нас немає аліментів. Я і Нікіта однаково забезпечуємо нашого сина", - сказала Даша у програмі "33 питання".

Читайте також: ЗМІ повідомили про розлучення нардепа Миколи Тищенка з блогеркою Аллою Барановською: що відомо.

Добринін і Квіткова з синомФото: instagram.com/kvittkova

Окрім того, Квіткова зізналася, що Нікіта Добринін - хороший батько, і їй пощастило з ним саме як із татом їхньої дитини. Вона додала, що шоумен проводить чимало часу зі своїм сином. "Ми постійно на зв'язку, коли Лев у Нікіти. Я сумую. Але розумію, що це тиждень тата і він хоче побути з дитиною, тому не заважаю їм. Мені пощастило з Нікітою як із татом", - поділилася дівчина.

Також раніше у своєму блозі в Instagram блогерка розповідала, що не перешкоджає спілкуванню батька та сина, і Добринін бачить Лева, коли захоче. Сам ведучий теж висловлювався про стосунки з Дашею після розставання. Він заявляв, що вважає свою колишню чудовою мамою, і для виховання їхньої дитини саме це є головним.

"Нас пов'язує батьківство, нас пов'язує повага одне до одного. Нас пов'язує бажання розвиватися і бути найкращими батьками для нашого сина. У нас це більш ніж виходить. Я спокійний за сина, коли він поряд із нею. Я спокійний, коли він поряд зі мною. Це найголовніше, що вона - найкраща мама для нашого сина", - казав чоловік.

Читайте на тему: У мережі знайшли нові докази роману розлученого Нікіти Добриніна з відомою моделлю.

Фото: instagram.com/kvittkova

Нагадаємо, про розлучення Добринін та Квіткова повідомили у січні цього року. Тоді блогерка заявила, що між ними виникли суттєві розбіжності, які завадили їхньому шлюбу існувати далі. Нікіта своєю чергою говорив, що пережив розлучення, і "ця тема" йому вже "болить не так сильно".

Підписники підозрюють дівчину у нових стосунках, проте вона не поспішає коментувати це питання. Ведучому також користувачі мережі приписують роман з моделлю Чарою Хорив, однак він теж не поспішає розкривати подробиці особистого життя.

  • Без тилу немає фронту: раніше Нікіта Добринін розповів, чому після служби в теробороні не пішов воювати.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита