Лайм

Тома Круза запідозрили у романі з ексдружиною російського олігарха: хто така Ельсіна Хайрова

Пара свої можливі романтичні стосунки не коментує

Американського актора Тома Круза, зірку фільму "Топ Ган: Меверік, який закликали байкотувати на "Оскарі" через зв'язок із РФ, запідозрили у романі з росіянкою.

Як пише Daily Mail, 61-річний Круз був помічений на вечірці в лондонському районі Мейфер із 36-річною світською левицею Ельсіною Хайровою. Дівчина є дочкою колишнього депутата Держдуми РФ та ексдружиною російського олігарха, який торгує діамантами. "Вони були нерозлучні, явно пара, - розповів виданню один з гостей заходу. - Здавалося, він був просто зачарований нею".

Читайте також: Дочка Мілли Йовович записала ТікТок під російську пісню путіністки Каті Лель.

Том Круз Фото: Getty Images

Росіянка, одягнена у чорну сукню без бретельок з діамантовим бантом, позувала на вечірці в компанії українки Олени Авраменко, колишньої учасниці конкурсу "Міс Європа", а потім танцювала разом із Томом Крузом.

Олена Авраменко та Ельсіна Хайрова Фото: instagram.com/elsina_k

Нині колишня модель Ельсіна Хайрова є громадянкою Великої Британії. Раніше вона була заміжня за російським магнатом Дмитром Цвєтковим, з яким володіла кількома британськими маєтками, вартістю понад 24 млн. доларів кожен. Також вони мали нерухомість у Дубаї та Кіпрі, дорогі автомобілі, ювелірні вироби та колекції витворів мистецтва на мільйони доларів.

Ельсіна Хайрова Фото: instagram.com/elsina_k

Їхнє дуже бурхливе розлучення влітку цього року потрапило в заголовки ЗМІ після того, як Хайрову звинуватили у приховуванні від колишнього чоловіка значних активів, включаючи колекцію сумок вартістю понад мільйон доларів.

Сам Том Круз відтоді як 15 років тому розлучився зі своєю третьою дружиною Кеті Холмс, ні з ким публічно не зустрічався, хоча нещодавно ходили чутки, що у нього роман із Шакірою, а також з колегою з фільму "Місія: Нездійсненна" Хейлі Етвелл.

Батько росіянки Рінат Хайров назвав "повною нісенітницею" чутки про стосунки його доньки із зіркою Голлівуду. "Це нісенітниця повна... Бруд оплачуваний, який зливають", - сказав колишній російський депутат пропагандистському виданню.

При цьому інсайдери Daily Mail стверджують, що Том Круз та Ельсіна Хайрова на захід у Лондоні прийшли разом, чим здивували гостей, і так само разом залишили вечірку.

Ельсіна Хайрова Фото: instagram.com/elsina_k

Тим часом Брітні Спірс вперше розповіла про самотнє життя після розлучення.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil