Лайм

Деяким аби заробляти: Даша Астаф'єва розповіла, за що на неї образився Потап

Знаменитість висловилася про колег-втікачів

Даша Астаф'єва заявила, що Потап заблокував її у соціальних мережах через критику його пісні "Волонтер" та заробітку за межами України. Співачка, яка з початком російського вторгнення зайнялася волонтерством, вважає, що зараз не час співати "про кохання-зітхання" особливо артистам, які пересиджують війну за кордоном.

"Люди хочуть продовжувати йти шляхом, яким прямували до війни: бути впізнаваними, отримувати компліменти, співати пісні про кохання-зітхання. Але треба завжди думати, чи доречно це зараз. Коли Потап співає, що він такий класний волонтер і десь притисне волонтерку вночі, думаю, що кожній людині, яка жила у підвалі декілька місяців, просто хочеться, вибачте, плюнути в обличчя", - сказала вона OBOZ.UA.

Читайте також: Найгірше - залишитися непоміченим: Потап прокоментував скандальну пісню "Волонтер".

Фото: instagram.com/da_astafieva

Даша додала, що їй неприємно чути такі пісні, хоча й не вважає себе "якимось особливим волонтером". Але наголосила, що продовжує залишатися в Україні та робити все, аби допомогти наблизити перемогу.

"Я б теж могла співати на сцені, мандрувати світом і відпочивати на сонечку на ті чималі гроші, які заробляла. Але, люди, зараз не час! Однак деяким все одно на чому – аби заробити", - обурилася вона.

Виконавиця зазначила, що нині багато її колег поводяться неправильно. Зокрема, українські артисти, які виїхали за кордон, де створюють розважальний контент, несумісний з тим, що відбувається зараз в Україні.

Фото: instagram.com/realpotap

"Люди, яких я знаю особисто, повтікали за кордон. Пишуть мені: "Побачив частину інтерв’ю, ти звинувачуєш. А я обираю життя, а ти – війну і смерть". Якби всі так думали, то хто би захищав країну? І чи залишилася б вона досі? Війну виграють свідомі люди, які стоять до кінця, жертвують всім. Я вже мовчу про те, що ті втікачі не збирають кошти, маючи велику аудиторію, та не донатять самі. А постять розгульне життя. Це не просто дратує, це дуже ображає. Я навіть не уявляю, як це зачіпає військових та родини, які втратили близьких через війну", - сказала Астаф'єва.

Читайте також: Це підлабузництво: Даша Астаф'єва жорстко висловилася про нові патріотичні пісні.

Даша вважає, що ці артисти таким чином не лише пропагують якесь "моральне каліцтво", а й роблять помилки, які можуть коштувати комусь життя.

"У нас роками була модною оця тупість викладати все в мережу: я прокинувся, попісяв, поїв, а ось ракета полетіла – зараз вам покажу і виставлю геолокацію. А ворог все відслідковує, – зазначила вона. – Ми зараз живемо в таких умовах, коли не можемо розважатися – треба взяти це за правило. Лягати спати з думкою, що сьогодні зробив для людей, для своєї родини. Озирнутися довкола – і обов’язково побачиш хоча б одного когось, кому потрібна допомога".

Фото: instagram.com/da_astafieva

Раніше про вчинки Потапа під час війни висловилася Анастасія Приходько. Співачка назвала репера і продюсера "ганьбою нашої країни".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита