Лайм

Мною легко маніпулювати: Брітні Спірс вперше розповіла про самотнє життя після розлучення

Зірка поділилася відвертими заявами

Про розлучення Брітні Спірс із Семом Асгарі стало відомо у серпні цього року. Проте лише зараз відома виконавиця розповіла про самотнє життя після розставання з коханим.

Заговорити про особисте співачка вирішила у соцмережах. У Instagram вона опублікувала відвертий пост, у якому описала свої почуття, які переживає.

Читайте також: Не хотів бути батьком: Брітні Спірс заявила, що зробила аборт під час стосунків з Тімберлейком.

Фото: Getty Images

"Це так дивно - бути самотньою. В мене було чимало часу, щоб озирнутися назад, згадати все хороше і погане. Я розуміла, що не зовсім умію проводити час сама із собою. Мною легко маніпулювати, бо я тримаю своє серце відкритим навстіж. Але я точно знаю, що хочу це змінити. Мені потрібен час, щоб зупинитися, переоцінити все і запитати себе, чи добре ця ситуація впливає на мене", - йдеться у дописі Брітні.

"Мені подобається мій розпорядок дня, і зазвичай, я роблю одні і ті самі дії кожного дня. - також додає знаменитість. – Але, чесно кажучи, я відчуваю нудьгу, а також боюся багатьох речей. Те, як я зараз живу, - це все моє, все належить мені… Було так багато людей у моєму житті, які втручалися в особисте, але я знаю, що бути егоїстом - це нормально. Жити і насолоджуватися власним життям - це прекрасно".

Брітні Спірс та її колишній обранець Сем Асгарі пробули разом в офіційному шлюбі 14 місяців. Про розлучення пари стало відомо влітку цього року. Тоді близькі до виконавці джерела говорили, що артистка почувається добре, незважаючи на всю ситуацію, яка відбувається.

Читайте на тему: Батьку Брітні Спірс ампутували ногу внаслідок інфекції: що відомо про його стан.

Брітні з колишнім чоловіком Семом АсгаріФото: instagram.com/samasghari

"Очевидно, що це чергове випробування, яке вона має пройти. Але при цьому вона все ще зберігає позитив та зосередженість", - говорили інсайдери. Вони додавали, що Спірс зосереджена на випуску своєї книги, яку, нагадаємо, вона презентувала в жовтні. Книга має назву "Жінка в мені".

З Семом Асгарі співачка почала зустрічатися у 2016 році, у вересні 2021 вони заручились, а в червні наступного року узаконили свої стосунки. Цей шлюб був третім для Брітні. До цього вона була у законних стосунках із другом дитинства Джейсоном Алленом Александром, а також з танцюристом Кевіном Федерлайном з 2004 по 2007 рік. Під час стосунків із Федерлайном у артистки народилося двоє дітей: Шон Престон Джейден Джеймс.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття

Український гуморист назвав причину, чому його не взяли до лав ЗСУ

Володимир Жогло не зміг потрапити на фронт через проблеми зі здоров'ям - гуморист та шоумен розповів, як ходив до військкомату