Лайм

Професійний маніпулятор: Єфросиніна прокоментувала скандал з Волошиним через "розкішне життя"

Блогер назвав ведучу "лицемірною людиною"

Маша Єфросиніна відповіла на звинувачення Олександра Волошина в лицемірстві. Телеведуча заявила, що не збирається виправдовуватися за свої статки, а блогера назвала "професійним маніпулятором".

Тиждень тому під час свого інтерв'ю Маша Єфросиніна присоромила Анну Трінчер за показушність у соціальних мережах, зокрема за публікації з дорогим подарунком від чоловіка – автомобілем Porsche.

Читайте також: 25-річний блогер Волошин похвалився, скільки квартир купив у Києві та який дохід має.

Анна Тринчер та Олександр Волошин Фото: instagram.com/voloshyn_xx

"У нас сирени, все б'ється, вибухає і тут... Porsche! Для мене це було... Ви заробляєте, але тобі не здається, що це занадто, як для показушності? Це робить боляче тим людям, яким нема чого їсти. Немає знеболюючих у лікарнях у людей, яким відрізали кінцівки. Діти сплять у підвалах. Таке зараз життя", - звернулася ведуча до співачки.

За кілька днів після виходу інтерв'ю чоловік Трінчер назвав Єфросиніну "лицемірною людиною", оскільки та, мовляв, критикувала співрозмовницю за "розкішне життя", а сама сиділа в люксових прикрасах Cartier.

Читайте також: Німб із золота: дружина Остапчука зробила їдке зауваження Єфросиніній за прикраси Cartier.

Кадр з інтерв'ю з Анною Трінчер Фото: Скріншот

Після хвилі хейту, який обрушився на телеведучу, її подруга та директорка Ольга Балабан пояснила у коментарях, що Марія дорікала Анні не за сам подарунок, а за недоречність його демонстрації під час війни.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Єфросиніна також не промовчала. В анонсі свого нового інтерв'ю із захисником Олександром Тереном, який внаслідок важкого поранення втратив обидві ноги, ведуча прокоментувала звинувачення Волошина і скандал, що послідував за ним.

"Минулого тижня мою фразу "поранені хлопці лежать в лікарнях без знеболення" більшість послідовників професійного маніпулятора перевернули в іронічний дротик - всім страшенно подобалося цим тикати мене, перекручуючи сенси, які були вкладені мною в питання до Ані Трінчер. Але це й підсвітило те, яка кількість людей сьогодні обирає знущатися, висміювати… а, головне, ігнорувати той факт, що в нас реально переповнені лікарні, що реально за кожного з нас зараз гине цвіт нації!", - написала Єфросиніна.

"Про відсутність знеболювальних у лікарнях розповів мені напередодні інтерв'ю з Анею мій сьогоднішній герой - Олександр "Терен". Він сам був тим хлопцем без знеболювального. І сам вигрібав. А потім ще місяцями божеволів від фантомного болю", - додала вона.

Маша Єфросиніна Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Маша Єфросиніна наголосила, що їй завжди було "фіолетово" на статки інших, а за свої виправдовуватися вона не збирається.

"Я за те, щоб брати приклад із таких людей, як Саша. Щоб такі як він формували обличчя нашої країни, а не агресивний маркетинг та примітивізм маніпуляторів", - резюмувала вона.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Раніше Маша Єфросиніна розповіла про брехню Володимира Остапчука в інтерв'ю: Вже півроку жив з іншою жінкою.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни