Лайм

Дочка Мілли Йовович записала ТікТок під російську пісню путіністки Каті Лель

Дівчина підтримала тренд росіян

Поки голлівудська акторка Мілла Йовович демонструє всьому світові свою проукраїнську позицію, її донька Евер Андерсон, схоже, дотримується іншої думки. 16-річна дівчина оприлюднила в мережі ролик, який записала під пісню російської співачки-путіністки Каті Лель.

Відповідне відео з'явилося на сторінці дівчини у TikTok. У ролику можна побачити, як вона танцює під пісню пропагандистки "Мой мармеладный". Вибір композиції є невипадковим, оскільки кілька тижнів тому саме ця пісня завірусилася у соцмережах і стала ще одним інструментом пропаганди росіян.

Читайте також: Міллі Йовович присвятили інсталяцію у Дніпрі: акторка жила у місті близько року.

Йовович з донькою ЕверФото: instagram.com/millajovovich

Тренд на танці під старий хіт Каті Лель з'явився наприкінці цієї осені. Таким чином росіяни прагнуть популяризувати російську культуру серед іноземців. Вони знімають відео, у яких з'являються в хутряних шапках та шубах, йдуть на Красну площу, де танцюють чи співають під пісню "Мой мармеладный".

У коментарях під роликом Евер користувачі мережі розхвалюють її, а росіяни просять позначити авторку пісні. На сторінку дівчини у TikTok підписано понад 800 тисяч підписників, а на Instagram - майже 600 тисяч. У соцмережах Андерсон не знайти постів на підтримку України чи згадок про російську агресію в нашій країні. Своєї чіткої позицію щодо війни в Україні вона не демонструвала.




У той час уродженка Києва Мілла Йовович неодноразово демонструвала солідарність з українцями та навіть прочитала авторський вірш, який присвятила нашому народу. У минулому році вона прокоментувала масштабну ракетну атаку РФ у емоційному тексті.

Фото: instagram.com/millajovovich

Читайте на тему: Аж сльози навертаються: Міла Куніс розповіла, як її дочка відреагувала на своє українське коріння.

Нагадаємо, Йовович народилася та перші п'ять років свого життя провела в нашій країні. У січні 1981 року разом з батьками вона емігрувала до США через те, що батьку (який є сербом за походженням) не дали візу в СРСР. Спершу сім'я майбутньої зірки жила в Лондоні, потім перебралася в Сакраменто, а згодом опинилася у Лос-Анджелесі.

Катя Лель, яка є виконавицею пісні "Мой мармеладный", - палка прибічниця путінського режиму. За підтримку російської агресії артистка є фігурантом бази даних центру "Миротворець" як особа, що становить загрозу національній безпеці України і міжнародному правопорядку.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита