Лайм

Після вечірки в Дубаї з росіянами Потап розповів, чим займається за кордоном під час війни

Шоумен поділився подробицями, які не озвучував раніше

Після скандальної вечірки в Дубаї в компанії росіян Потап вийшов на зв'язок зі своїми підписниками та розповів, чим займається за кордоном. У соцмережах він повідомив, що під час перебування в ОАЕ мав купу робочих справ: численні ділові зустрічі, відеозйомки, фотосесії, рекламні кампанії та інші подібні питання.

Тепер у Instagram шоумен поділився, що наразі повертається до Іспанії, де також продовжить продуктивно працювати. Продюсер та репер оприлюднив фото, зроблені в аеропорту в Дубаї.

Читайте також: ЗМІ вчергове повідомили про розлучення Потапа і Насті Каменських: що відомо.

Фото: instagram.com/realpotap

Чоловік зазначив, що "Барселона і Мадрид - два культурні центри, де проживає велика кількість українців". Там йому разом з командою вдалося реалізувати кілька масштабних проектів, а також, за його словами, залучити найкращих професіоналів у цю індустрію. Також знаменитість розповів, що долучився до створення Одеського навчального кластера для виробництва відеопродуктів. Деталі він пообіцяв оголосити згодом.

У пості Олексій зазначив, що, окрім шоу-бізнесу та творчості, активно займається гуманітарним напрямком: разом з волонтерами він відправив близько 15 контейнерів з допомогою для реабілітації військових.

"Наша українська громада не залишається осторонь, особливо в галузі медицини, надаючи підтримку в рекреації та наданні медикаментів і товарів першої необхідності для наших військових для всієї Україні", - йдеться у його дописі.

"Також важливо згадати і Валенсію, де також проживає невимовно талановита українська спільнота. Ми єдиними зусиллями впливаємо на соціум і змінюємо вектор сприйняття українців у світі як працьовитих професіоналів, і разом йдемо до Перемоги", - підсумував чоловік Насті Каменської.

Читайте на тему: Коля Сєрга "розніс" Потапа і Влада Яму за їхню поведінку під час війни в Україні.

Фото: instagram.com/realpotap

Нагадаємо, останнім часом з іменем Олексія Потапенка пов'язано чимало скандалів та сумнівних тверджень. В листопаді стало відомо, що він був присутнім в елітному ресторані у Дубаї на вечірці росіян. Кадри з відомим українцем оприлюднила у соцмережах росіянка Дар'я Тарасова - дружина учасника російського гурту "Іванушки International" Кирила Туриченка.

Пізніше, коли шоумен розкрив своє нове місцезнаходження, на його адресу полилася нова хвиля хейту. Після того як стало відомо, що він разом з дружиною перебуває у Маямі, користувачі мережі розкритикували його за те що він значний період повномасштабної війни пересиджує за кордоном.

Окрім шоу-бізнесу та гуманітарного напрямку Потап також говорив, що працює в IT-бізнесі. "Я вже давно дивився в сторону блокчейн та IT, у мене були проєкти, якими я з партнерам з IT-сфери займався, і зараз ми просто адаптували їх під поточну ситуацію. Зараз до усього, чим я займався, додалась велика частка ІТ-бізнесу та благодійності. Саме ІТ-бізнес я з партнером і моїм товаришем з США розвиваю", - висловлювався він на цю тему.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування

Їм складно радіти досягненням інших: які знаки Зодіаку заздрять чужому успіху

Астрологи назвали заздрісні знаки Зодіаку - Овни, Козероги, Леви та Скорпіони не вміють радіти успіхам інших