Лайм

Росія відібрала у Софії Ротару елітний готель в Криму: співачка не змогла його продати

Таким чином громадяни РФ захотіли "покарати" артистку за підтримку рідної країни

Так звана держрада окупованого росіянами Криму прийняла рішення щодо "націоналізації" готелю Софії Ротару, який розташований у Ялті. Нерухомість знаменитої українки нібито остаточно вирішили забрати після того, як у день святого Миколая вона оприлюднила листівку, де святий Миколай сидів на колінах в українського військового.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив колишній депутат України, зрадник та колабораціоніст Олег Царьов. Зокрема, у публікації він зазначив, що наразі нерухомість продається за 2,5 мільярди рублів (близько 27,6 мільйонів євро). Також проросійський політик додав, що "це вже давно слід було зробити".

Читайте на тему: Грошей немає: зрадниця Повалій в Росії пожалілася, що не може купити житло.

Фото: t.me/olegtsarov

"Скандал із Софією Ротару отримав продовження. Думаю, що жодних сумнівів у тому, на чиєму боці ця артистка, не залишилося. Купила цей маєток Софія Ротару для ведення музичного гуртка для дітей за суму, еквівалентну $500. За цільовим призначенням об'єкт не використовувала. Правильно, що ухвалили рішення про націоналізацію. Давно пора. Декілька років поспіль писав, що це треба зробити", - порадів чоловік з цього приводу.

Сенатор окупованого півострова Сергій Цеков у коментарі російським ЗМІ заявляв, що сподівається, що готель вдасться швидко продати. Виручені з продажу кошти агресори хочуть направити на допомогу армії окупантів. Окрім того, раніше повідомлялося про те, що громадяни РФ хотіли не лише виручити кошти за майно артистки, але й заселити у будівлю окупантів, але реалізувати цей план так і не вдалося.

Окупаційна влада Криму планує продати готель артистки подібно до розіграшу житла президента України Володимира Зеленського – його нерухомість на півострові теж незаконно продали за 17,4 млн грн (44 356 млн рублів).

Читайте також: Вийшло не з першого разу: ЗМІ розкрили, як онук Софії Ротару виїхав за кордон під час війни.

Софія Ротару залишилася без готелю у ЯлтіФото: instagram.com/sofiarotaru.official

Також у мережі говорили про те, що Ротару нібито була в курсі цих намірів з боку загарбників і планувала продати елітний готель "Вілла Софія" раніше, аніж будуть влаштовані торги. Для цього виконавиця, зі слів росіян, обдзвонювала потенційних покупців та обіцяла зменшити ціну. Проте ця інформація залишалася не підтвердженою з боку співачки чи її команди.

Про продаж готелю "Вілла Софія" згадувалося ще до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. У 2020 році обговорювали наміри Софії Михайлівни продати нерухомість, оскільки після окупації до Криму вона не навідувалася. Самі ж громадяни РФ заявляли, що хочуть у такий спосіб "покарати" співачку за підтримку Батьківщини. Готель знаменитості у Ялті проросійські жителі півострова вже встигли прозвати "будинком-привидом".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці