Лайм

Олена Кравець прокоментувала скандал з виділенням 27 млн. грн з держбюджету на її шоу "Тихий вечір"

Зірка заявила, що їй нема чого приховувати

Після виходу з "Кварталу 95" Олена Кравець стала ведучою шоу "Тихий вечір" на телеканалі "Дім". Акторка потрапила скандал після того, як у мережі заговорили про те, що на зйомки програми у наступному році виділять близько 27 млн грн з держбюджету.

Кравець не стала зволікати з відповіддю та прокоментувала ситуацію. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому заявила, що у наступному році проект не виходитиме в ефір. "Кошти, про які йдеться, були виділені каналу на зйомки програми у 2023 році. У 2024-му програма не виходитиме. Через те, що канал звітував на сайті Прозорро про фінальний кошторис, який зменшився, відбувся новий інформаційний прояв і привід для маніпуляцій з цією новиною", - пояснила вона.

Читайте також: Олю Цибульську звинуватили в спробі відновити квартиру батьків в Ірпені благодійними коштами.

Фото: instagram.com/lennykravets

Окрім того, у пості жінка зазначила, що разом з іншими працює за зарплатню, з якої сплачує податки, а за розподілення коштів та фінансування будь-яких проектів вона не відповідає. "Вся команда "Тихого вечора", а це велика кількість людей, робить свій внесок у інформаційну війну. За цей рік у нас в гостях були військові, волонтери, культурні діячі, політики, герої цієї війни - всі, хто зараз стоїть на варті життя країни та кожного з нас", - йдеться у її заяві.

Також Кравець написала, що у "Тихому вечорі" знайомила українців з людьми, які мотивували не зупинятись, працювати далі і не падати духом: "В кожній програмі ми звертали увагу на те, що кожен з нас сьогодні має брати відповідальність на себе за кожен крок, тримати стрій. Я знайомила українців саме з такими, світлими та сильними людьми, мотивуючі себе й всіх нас зупинятись, працювати й головне - підтримувати один одного, навіть у найскрутніші часи. І якщо нам це вдалося хоча б наполовину - вважаю нашу місію виконаною".

Наостанок колишня колега Володимира Зеленського закликала користувачів уважніше перевіряти інформацію та зауважила, що їй нема чого приховувати. "Я не боюсь цієї зливи і буду надалі жити своє життя і робити те, у що вірю і що потрібно людям", - зазначила вона.

Читайте на тему: Конфлікт інтересів: Дантесу заборонили зйомку в різдвяному шоу через жарти над ведучими каналу.

Фото: instagram.com/lennykravets

Про фінансування шоу з держбюджету стало відомо після того, як на електронному майданчику закупівель Prozorro розмістили відповідний тендер. Канал "Дім" також висловився про цю ситуацію та заявив, що "люди неправильно все зрозуміли". Зокрема, представники каналу сказали, що заплановані на початку року майже 33 млн не були використані через скорочення кількості програм, тому на проект витратили на 5,3 млн менше. Через це в цьому році фінансування програми "Тихий вечір з Оленою Кравець" становить 27,5 млн грн.

Також на Prozorro оприлюднили додаткову угоду договору про скорочення фінансування, і більшість користувачів мережі дійшли висновку, що це нова сума для зйомок на наступний рік.

Читайте на нашому сайті: Кошти йдуть із бюджету: ЗМІ озвучили, скільки платять Юрію Горбунову та іншим членам Ради Держкіно.

"Хочемо зауважити, що викликають здивування заголовки та публікації окремих медіа, блогерів, дописувачі соціальних мереж, які створюють хибне враження, нібито Олена Кравець особисто отримала кошти з державного бюджету. Уточнюємо, ДП "МПІУ" уклало договір з продакшеном, який запропонував концепцію програми з ведучою Оленою Кравець. Програму виробляє велика творча команда, Олена Кравець – одна з навідоміших і найпопулярніших українських зірок, є частиною цієї команди і так само, як і всі, хто працюють над проєктом, отримує за свою роботу зарплатню", - прокоментував це канал.

Нагадаємо, у програмі "Тихий вечір з Оленою Кравець" ведуча спілкувалася з різними відомими українцями: від міністра закордонних справ Дмитра Кулеби до різноманітних коміків, шоуменів, ведучих та волонтерів.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували