Лайм

Акторка Еммануель Дебевер, яка звинувачувала Жерара Депардьє у насильстві, скоїла самогубство

Зірка французького кіно стрибнула з мосту

Ймовірна жертва сексуального насильства з боку Жерара Депардьє француженка Еммануель Дебевер наклала на себе руки. Вона була першою акторкою, яка звинуватила 74-річного актора у зґвалтуванні та домаганнях й не приховувала свого імені.

Як пише Mirror, зірка фільму "Дантон" померла 7 грудня на 61-му році життя. Акторка скоїла суїцид, стрибнувши з мосту в річку Сена у Франції.

Читайте також: Друг Путіна Жерар Депардьє засудив свого благодійника за "шалені ексцеси" в Україні.

Еммануель Дебевер у фільмі "Дантон" Фото: Facebook / Emmanuelle Debever

Еммануель Дебевер звинуватила свого колегу Жерара Депардьє у сексуальних домаганнях ще у 2019 році, написавши допис у Facebook. Вона стверджувала, що це сталося у 1982 році під час зйомок "Дантона", де вони разом знімалися.

Дебевер опублікувала фото з Депардьє зі знімального майданчика та написала, що він "засунув свою велику лапу мені під спідницю", але вона не дозволила цього зробити.

Фото: Facebook / Emmanuelle Debever

Весь цей час поліція Франції не розглядала звинувачення акторки. Тільки після смерті Еммануель слідчі розпочали розслідування за фактом насильства з боку актора.

Жерара Депардьє, котрий після повномасштабного вторгнення РФ в Україну заступився за росіян, у насильстві звинуватили кілька жінок, але він усі звинувачення заперечував.

"Я ніколи, ніколи не ображав жінок. Заподіяти шкоду жінці - це все одно, що вдарити власну матір у живіт", - говорив французький актор газеті Le Figaro.

Жерар Депардьє Фото: Getty Images

Нагадаємо, що вперше Жерара Депардьє звинуватили у зґвалтуванні у 2018 році. Це була 22-річна французька акторка Шарлотта Арну. З того часу ще 13 жінок повідомили ЗМІ про сексуальні домагання з боку актора. Шарлотта три роки приховувала своє ім'я, і розкрила його лише у 2021-му.

У 2023 році Депардьє публічно відповів на звинувачення Арну, заявивши, що акторка прийшла до нього "за взаємною згодою". Актор стверджував, що між ними "ніколи не було жодного примусу, насильства чи протесту". Він вважає, що Шарлотта подала скаргу через те, що він відмовив їй у роботі над шоу про французьку співачку Барбару.

У серпні цього року прокуратура Берліна визнала соліста Rammstein Тілля Ліндеманна невинним у зґвалтуванні.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа