Лайм

Іван Дорн у новорічну ніч виступить перед росіянами на Балі

Анонс концерту поширюється у соцмережах

Український співак Іван Дорн, який заявляв, що припинив співпрацю з росіянами, виступить на Балі у готелі, що належить російському бізнесмену. Концерт за участю українця пройде у новорічну ніч, і на ньому будуть присутні громадяни країни-агресора, які проживають на острові.

Анонс новорічного шоу у своєму Instagram опублікував блогер та колишній учасник "Дома-2" Олексій Купін, який живе на Балі. У промо-ролику Дорн танцює, співає та відкриває пляшку ігристого.

Читайте також: Іван Дорн розповів, де живе під час війни і що думає про "хороших росіян".

Фото: instagram.com/aleksey_kupin

Новорічна вечірка відбудеться 31 грудня у готелі Alex Villas, співзасновником якого є російський підприємець Микола Нечунаєв. Іван Дорн заспіває у клубі Klapa Beach Club Uluwatu, куди збирається російськомовна частина острова Балі.

"31 грудня в Klapa Beach Club Uluwatu пройде одна з найфеєричніших новорічних вечірок на Балі: справжня новорічна атмосфера в кращих традиціях і щіпка балійського настрою. У розпал вечора для вас виступить хедлайнер заходу Іван Дорн – український музикант, саундпродюсер та співак", - сказано на сторінці клубу в Instagram. Допис активно коментують російськомовні підписники.

Фото: instagram.com/alexvillasgroup

Нагадаємо, Іван Дорн до 24 лютого 2022 активно будував кар'єру в РФ. Після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну співак заявив, що він та його музичний лейбл Mastersaya припинив співпрацю з росіянами. Крім того, він закрив доступ до своїх музичних каталогів для Росії та Білорусі.

Наразі співак не лише готується заспівати перед росіянами, а й відновив роботу над російськомовним альбомом Dorndom, який мав вийти ще у травні 2022 року. У своєму Telegram Дорн опублікував відео зі студійною роботою, а також зробив репост новини російського видання The Flow.

Фото: t.me/divanorn

Раніше дружина російського співака показала, як відпочиває разом з Потапом у Дубаї: фото та відео.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита