Лайм

Зарплата невелика: Юрій Ткач після весілля скандального блогера поскаржився на доходи

Чоловік озвучив суму, яку заробляє щомісяця

Юрій Ткач, якого нещодавно розкритикували за проведення весілля скандального блогера Олега Захара, розповів про свої доходи у період війни. За словами чоловіка, його заробіток зменшився у п'ять разів після лютого минулого року.

У інтерв'ю Олександру Волошину гуморист зізнався, що наразі заробляє близько 2000 доларів на місяць. "Квартал" - це історія, яка тримає нас на плаву. Є зарплата, вона невелика, тільки за зйомку. Іноді ще бувають якісь там корпоративи, або приватні заходи. Ну "подушка", що в тебе є", - сказав він.

Читайте також: Продюсер Олі Полякової розповів, скільки вона заробила на скандальному елітному весіллі у Львові.

Фото: instagram.com/yuriy_tkach

Що стосується запрошень на проведення весілля чи днів народження, то, за словами чоловіка, він їх майже не отримує. Коли відбуваються приватні заходи - в більшості це збори грошей на ЗСУ чи на інші благодійні потреби. "Багато всього зараз йде на допомогу і всі ці концерти, які виставляються у соцмережах... ми ж теж повинні щось їсти, жити за щось. А все, що зверху — все на допомогу. Вже немає тих гонорарів, ніхто не отримує", - також зазначив актор.

Нагадаємо, після критики у свій бік Ткач заявив, що гонорар, отриманий з весілля Олега Захара, передасть на потреби ЗСУ. Окрім того, він публічно вибачився у соцмережах та додав, що у майбутньому буде ретельніше вивчати інформацію про своїх замовників.

"Визнаю цю ситуацію ганебною! Всі наслідки приймаю і обіцяю, що більше подібних ситуацій за моєї участі не станеться! Щодо гонорару за це весілля - вже сьогодні передаю військовим мавік та старлінк, які в тому числі були придбані за цей гонорар. Всі гроші до копійки за це замовлення підуть і на інші добрі справи, результати яких ви обов’язково побачите", - йшлося у публікації шоумена.

Читайте на тему: Продовжує говорити неправду: Сергій Жадан відреагував на нову заяву представника церкви.

Юрій Ткач на весіллі блогера Олега ЗахараФото: facebook.com/andrii.lokhmatov

На цьому ж весіллі виступала і співачка TAYANNA (Тетяна Решетняк). Артистка не прокоментувала участь у заході, на відміну від Юрія Ткача. У мережі можна лише знайти фото та відео, де молоді танцюють під музичний супровід виконавиці.

Пишне гуляння відбулося п'ятизірковому готелі Edem Resort Medical & SPA, що вважається одним із найдорожчих готельних комплексів України. Олег Захар - один із учасників секс-вечірок, організованих у столиці.

У лютому мережу сколихнула новина про те, що група 20-річних хлопців запрошувала додому дівчат, накачувала алкоголем і транквілізаторами, після чого знущалася і викладала відео цих знущань у мережу. Захара та іншого фігуранта Ярослава Домбровського відпустили під заставу у 402 тис грн. Ще один фігурант справи - Андрій Ярина - досі перебуває у СІЗО. Досудове розслідування триває.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі