Лайм

Дружина російського співака показала, як відпочиває разом із Потапом в Дубаї: фото і відео

Репер потрапив у новий скандал

Після низки скандалів український репер і продюсер Потап (Олексій Потапенко) засвітився на відпочинку в Дубаї в компанії громадян країни-терористки. Музикант був помічений в одному з елітних ресторанів на вечірці росіян.

Кадри с українцем показала росіянка Дар'я Тарасова - дружина учасника російського гурту "Іванушки International" Кирила Туриченка. Він, до речі, родом з Одеси і свого часу зустрічався з Тіною Кароль. Коли Росія напала на Україну, співак не засудив країну-агресорку, а продовжив жити там і навіть змінив громадянство.

Читайте також: Отримую гроші за кордоном: Потап розповів де знаходиться під час війни в Україні.

Фото: BespaLOVmedia

На скандальних кадрах Потап спостерігає, як шеф-кухар готує їжу для гостей та коментує його дії російською. "Глаз алмаз", - каже продюсер. Через деякий час після публікації дружина Туриченка видалила відео, але воно встигло розлетітися мережею та обурити українців.

"В Україну Потапу дорога закрита, нехай залишається за межами", "Цьому покидьку, напевно, доведеться в Дубаї і залишитися, ми його вдома не чекаємо", "При поверненні повістку йому вручити і на передову. Там теж він "зустрінеться" з росіянами", "На концерти не будуть ходити", - пишуть користувачі мережі в коментарях під відео.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні Потапа критикували за відсутність у країні, скандальну пісню про волонтерів і "заочний" вступ до тероборони. Музикант довго не відповідав на обурення українців, а нещодавно зачитав реп про всі скандали, які зіпсували його репутацію.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні