Лайм

Олена Зеленська в чорному монолуці відвідала медичний заклад у Львові: фото

Перша леді познайомилася зі студентами коледжу

Олена Зеленська разом з чоловіком здійснили робочу поїздку до Львова. Президент вшанував пам'ять захисників України на Марсовому полі, а перша леді завітала до Львівського медичного професійного коледжу післядипломної освіти.

У своєму Instagram дружина Володимира Зеленського розповіла, що це єдиний в Україні заклад, який займається післядипломною освітою медичних сестер та фармацевтів. Додаткове навчання тут проходять медсестри та медбрати різних спеціальностей, а також фельдшери і акушери з усіх регіонів України.

Читайте також: Олена Зеленська відвідала важливий захід у стильному сірому костюмі: новий образ першої леді.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Особливо цінне те, що коледж узяв на себе лідерство у впровадженні сучасних методик навчання медичних працівників. Наприклад, тепер уже всі його студенти опановують серцево-легеневу реанімацію, тобто можуть надати найважливішу першу допомогу", - зазначила Олена Зеленська.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

А самі викладачі коледжу, за словами першої леді, пройшли навчання за програмами ВООЗ mhGAP та "Самопоміч+" і можуть надавати навіть першу психологічну допомогу.

"Хоч би як якісно лікар зробив операцію, хоч би як якісно призначив лікування – 70% залежить від медсестри чи медбрата. Бо на них – виходжування та догляд пацієнта", - розповіла Олені Зеленській директорка Львівського медичного професійного коледжу післядипломної освіти Леся Вовк.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Надзвичайно вдячна колективу за працю, а також тим, хто у розпал повномасштабного вторгнення навчається тут заради професійного зростання, щоб рятувати життя", - наголосила перша леді України.

Для поїздки до Львова Олена Зеленська обрала діловий образ, що складається з класичних штанів, подовженого піджака у тонку смужку та сорочки в одному кольорі. Свій чорний монолук перша леді продовжила чорними лоферами.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

На початку місяця Олена Зеленська відвідала учнів "Школи супергероїв" на Житомирщині – який вигляд мала перша леді.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також