Лайм

Перше кохання: Олена Зеленська розповіла про хлопця своєї 19-річної доньки

Що відомо про особисте життя Олександри Зеленської

З початку повномасштабної війни 19-річна донька Володимира та Олени Зеленських не веде соціальні мережі, тому про життя старшої дитини президентської пари українці дізнаються від її друзів та батьків. Раніше перша леді розповідала, на кого навчається Олександра, а тепер поділилася, що у дівчини з'явився хлопець, і для студентки це перше кохання.

"Вона зустріла свого хлопця. Перше кохання. Тепер ми з її батьком шоковані тим, що робити з розумінням того, що твоя маленька дівчинка більше не маленька дівчинка. Так що життя триває", - коротко розповіла Зеленська виданню Economist.

Читайте також: Маємо щось придумати: Зеленська розповіла, як ставиться до другого президентського терміну чоловіка.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Цього року Олександра Зеленська вступила до українського вишу, де опановує професію юриста. За словами дружини Володимира Зеленського, вибір майбутньої спеціальності для їхньої доньки обговорювався в їній сім'ї останні п'ять років.

"Насправді, коли прийшов час обирати, авжеж, ми щось їй пропонували, вона щось відкидала, але на щось потім пристала. Це був один з наших варіантів, які ми їй пропонували. Але вона подавала документи до кількох спеціальностей, мала потім обрати одну з них і обрала юридичну. Мені здається, що обрала вдало, тому що дивлюся на неї – їй подобається, і це їй "заходить", як то кажуть. Це йде м'яко, без напруги, в неї виходить. Тому сподіваюся, що вона продовжить цю свою дорогу", - розповідала перша леді.

Читайте також: Мені потрібний чоловік, а не історична особа: Олена Зеленська розповіла, як живе їхня родина.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

У шкільні роки Саша була близькою подругою доньки Олени Кравець. Дівчатка часто перетиналися на знімальному майданчику "Кварталу 95", навчалися в одній школі та тісно дружили сім'ями.

Марія Кравець розповідала, що Олександра завжди була більш татовою донечкою, між ними дуже тісний зв'язок.

"Знаючи їхню сім'ю, якось мені складно уявити, як у них все змінилося всередині сім'ї. Вона була більше татова донечка. Вона дуже сильно любить своїх батьків. Але між Володимиром і нею був дуже тісний зв'язок. Те, що зараз відбувається для неї, як і для нас усіх, дуже складно. Він же таки її батько", - говорила донька Олени Кравець.

Фото: instagram.com/zelenskiy_official

Володимир та Олена Зеленські також виховують 10-річного сина Кирила. Нещодавно президент розповів про спілкування із молодшою дитиною під час війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ