Лайм

Чим займалася Олена Зеленська до того, як стати першою леді: актор Шумко розповів про її роботу

Шоумен пригадав часи їхньої співпраці

Олена Зеленська опинилася у рейтингу найвпливовіших жінок 2023 року за версією Financial Times. Це британське видання назвало 25 найвпливовіших жінок, які, за їх словами, "стояли біля керма та в окопах найглибших перетворень у світі". Проте до початку президентських виборів 2019-го року перша леді не була публічною особою.

До президентства Володимира Зеленського пані Олена була сценаристкою "Студії Квартал 95", а також обіймала посаду головного редактора "Жіночого кварталу". Крім того, свого часу вона працювала над проектами "Вечірній квартал", "Розсміши коміка", "Вечірній Київ", є сценаристкою українського фільму "Як козаки" (2009).

Читайте також: Офіс і дім: Олена Зеленська розповіла, як виконує обов'язки першої леді України.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Про ті часи нещодавно згадав Володимир Шумко - український шоумен, учасник "Improv Live Show" та "Жіночого кварталу". Зокрема, він розповів, яким Зеленська була керівником на посаді головної редакторки вищезгаданої програми. Так, під час розмови зі Славою Дьоміним Шумко зізнався, що дружина Володимира Зеленського "вміла правильно керувати" усім процесом та, за його словами, була "максимально на своєму місці". Він додав, що востаннє зустрічався з першою леді на одному з освітніх заходів - тоді колишні колеги радісно привіталися.

"На жаль, вона більше не бере участі у цьому. Мені здається, що Олена була максимально на своєму місці і дуже правильно керувала усім цим", - висловився про співпрацю з Зеленською Володимир.

Більше того, Шумко також зізнався, що "відчував трепет" ще до того моменту, як Володимир Зеленський став президентом, а його дружина - першою леді. "Він (трепет) у мене був і спочатку, коли ми тільки познайомились. Я уявити не міг, що зможу з ними працювати. Ми дуже тепло спілкувалися, коли познайомились і побачились", - сказав шоумен.

Читайте на тему: Валерій Залужний і його дружина на рідкісному селфі позували в однаковому вбранні.

Володимир Шумко працював з Оленою ЗеленськоюФото: instagram.com/vovashumko

Нагадаємо, дружина президента України у статусі першої леді здобула чимало відзнак. Серед останніх, окрім уже вище згаданої від британського видання Financial Times, вона увійшла до списку "100 жінок BBC", які надихають та впливають на світ, це сталося у грудні минулого року. Також у 2022-му отримала нагороду нагорода The Hillary Rodham Clinton Awards від Джорджтаунського інституту жінок, миру та безпеки (Georgetown Institute for Women, Peace and Security).

У 2021-му потрапила в топ-100 найуспішніших жінок України, а у 2020-му стала героїнею Ukrainian Women in Vogue від української філії журналу Vogue. Також перша леді з'явилася на обкладинках десятків видань - як українських, так і закордонних, що є відомими у всьому світі.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil