Лайм

Олена Зеленська відвідала важливий захід у стильному сірому костюмі: новий образ першої леді

Дружина президента почула історії депортованих українських дітей

Після "Школи супергероїв" на Житомирщині Олена Зеленська відвідала захід, присвячений темі реінтеграції депортованих дітей після повернення в Україну. Перша леді познайомилася з маріупольцем Богданом Єрмохіним, якого Росія викрала та намагалася призвати до лав російської армії.

"Уся країна стежила за долею 17-річного Богдана Єрмохіна – хлопця-сироти, вивезеного росіянами. У полоні йому виповнилося вісімнадцять, і він мав отримати російську повістку. Цинізм агресора найвищої міри: викрасти неповнолітнього, щоб потім примусити воювати за себе. Богдан боровся – втікав, його ловили й повертали. Лише завдяки власній силі волі та зусиллям багатьох людей із різних країн хлопець повернувся в Україну", - розповіла дружина президента в Instagram.

Читайте також: Офіс і дім: Олена Зеленська розповіла, як виконує обов'язки першої леді України.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Тепер Богдан сам розповів про реалії російської департації. Також на заході, зі слів першої леді, своїми історіями поділилися інші депортовані діти: Сидорова Валерія, Сергій Чередниченко, Галич Валерія.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Наразі Україні вдалося повернути 387 із майже 20 тисяч викрадених РФ дітей. І кожне повернення – не статистика, а унікальна спецоперація, причому міжнародна. Росія не йде на прямий контакт із нами. І тому діти їдуть додому через треті країни, за посередництва багатьох небайдужих людей. От чому важлива співпраця світу. От чому я так сподіваюся на коаліцію для порятунку викрадених дітей, яку запропонувала створити Канада місяць тому і яка скоро має запрацювати", - наголосила Олена Зеленська.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

На важливий захід перша леді одягла костюм зі штанами-палаццо та подовженим піджаком приталеного силуету. Сірий колір вбрання вона доповнила чорними деталями: теплим гольфом, ременем та лаковими туфлями-лоферами на шнурках.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Минулого місяця Олена Зеленська відвідала будівництво нового житла для сім'ї переселенців – який вигляд мала перша леді України.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші