Лайм

В холодний піт кидає: Тарас Тополя в резерві прокоментував можливість повернення на фронт

Артист перебуває в запасі

Фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя перебуває в резерві ЗСУ. Музиканта та його колег, які служили парамедиками у 130-му батальйоні ТРО, звільнили від виконання бойових завдань влітку 2022 року. Хоча Тополя наголошує на важливості мобілізації, повертатися на фронт не хоче. В інтерв'ю YouTube-каналу "Розмова" артист розповів, за яких умов це може статися.

"Повернуся, якщо командири ухвалять рішення. Або командир бригади, або той самий Валерій Залужний скаже: "Все хлопці, годі, назад"", - заявив Тополя.

Читайте також: За виконання бойових завдань в Ірпені: гурт "Антитіла" нагородили почесною відзнакою.

Фото: instagram.com/antytila_official

Добровільне повернення до зброї артист розглядає лише у тому випадку, якщо ситуація на фронті стане дуже важкою. Як батько трьох малолітніх дітей він має право на відстрочку від мобілізації.

"Мене прямо в холодний піт кидає. Якщо такий момент знову настане, це означатиме, що у нас усередині щось зламалося. Що росіяни досягнуть таких успіхів, за яких знову буде ситуація перших днів війни", - зізнався він.

Прокоментував Тарас Тополя і ситуацію з мобілізацією в Україні, а також відео візитів представників ТЦК до спортзалів, закладів громадського харчування, відпочинкових комплексів.

"Для мене очевидно, що протягом двох років щось не так із роботою ТЦК. Напевно, потрібно переналаштовувати цей механізм. Я не отримую задоволення від цих відео. Ні від того, як це працює, ні від того, як реагують на це люди. Ні від того, як цей контент використовують наші вороги. Але виходить такий парадокс, що суспільство хоче перемоги, контрнаступу і повернення окупованих територій, але не до кінця розуміє, які ресурси для цього необхідні. А ресурси необхідні людські в першу чергу. Це чиїсь сини, брати, чоловіки, які мають йти воювати. Брати участь у штурмових операціях, наступі, отримувати поранення, гинути. Це війна", - висловився Тополя.

Читайте також: Прийму з радістю: Alyosha заговорила про народження четвертої дитини від Тараса Тополі.

Фото: скріншот "Розмова"

Артист додав, що ЗСУ потрібно готувати нові бригади, доукомплектувати існуючі. Для цього потрібен великий людський ресурс, і якщо його не буде, українці мають бути готовими до того, що через 3-4 роки не побачать у своїй країні українських прапорів.

"Давно вже не секрет, що того ресурсу і запалу добровольців, до яких гурт "Антитіла" у тому числі себе відносив, вже майже немає. А резерви треба десь брати. А де їх брати? Яким чином армія може виграти війну, якщо в неї не хочуть іти? Я розумію, якщо у нас спортзали забиті хлопцями на реабілітації, які пішли і вже віддали свій обов'язок. Втратили здоров'я, але повернулися живими, з контузіями, без кінцівок. Але якщо спортзали забиті здоровими чоловіками, які не горять бажанням йти і робити так, щоб цей спортзал і надалі залишався українським, напевно вони мають розуміти, що держава рано чи пізно за ними прийде", - вважає лідер "Антитіл".

Раніше Фоззі з "ТНМК" розповів про сина покійного шоумена Ігоря Пелиха. У віці 21 року він уже командує взводом.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська відвідала Белград: подробиці візиту та образ першої леді

Зеленська разом із Кулебою відправилася з робочою поїздкою у Белград - яка ціль візиту та як виглядала перша леді

Буде власність нашого сина: Квіткова розповіла про поділ майна після розлучення з Добриніним

Даша Квіткова і Нікіта Добринін після розлучення поділили все порівну - колишні закохані планують купити квартиру сину Леву

Привернули увагу до України: alyona alyona і Jerry Heil висловилися про результати "Євробачення-2024"

alyona alyona і Jerry Heil висловилися про 3 місце на Євробаченні 2024 - артистки подякували шанувальникам за підтримку