Лайм

Радість для всіх близьких: Віталій Козловський розповів, куди перевівся служити з Нацгвардії

Зірка отримав повістку в червні цього року

Військовослужбовець і співак Віталій Козловський перевівся з Національної гвардії України через три місяці після складання присяги. Лише зараз артист повідомив, куди саме відправився служити і з чим була пов'язана зміна його робочих обов'язків.

Так, в ефірі радіо "Армія FM" виконавець зазначив, що наразі його служба проходить у Києві. До цього переводу він знаходився у Донецькій області. Віталій додав, що більше ніяких інших подробиць наразі повідомити не може.

Читайте також: Правда про війну: Олег Сенцов показав відео запеклого бою під Авдіївкою, де отримав поранення.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

"Це військова таємниця насправді. Єдина радість, про яку я можу сказати, радість для всіх моїх близьких, що зараз моя служба минає безпосередньо не на Донбасі, я зараз перебуваю в частині Києва", - прокоментував ситуацію він.

Козловський також сказав, що переведення із Національної гвардії України було не його ініціативою, а тих людей, з якими він служить на даний момент. "Це була не моя насправді ініціатива переводу. Це була ініціатива тих, до кого я зараз перевівся", - говорить чоловік.

Радіоведучий Сергій Гагарін, який спілкувався із співаком в ефірі, припустив, що артист служить в лавах Збройних Сил України. Свою думку Він пояснив тим, що у Нацгвардії військова форма оливкового кольору, а в ЗСУ – піксель. Як можна помітити, наразі музикант ходить саме в такому вбранні. "Заплутана вся історія, але точно можна зробити висновок, що Віталій Козловський зараз служить у Збройних силах України", - сказав ведучий.

Читайте на тему: Учасник гурту "Антитіла" потрапив у скандал після відмови розмістити відео пораненого військового.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Нагадаємо, Віталій Козловський отримав повістку в червні цього року. Після складання присяги він став частиною Національної гвардії України, де служив у бригаді швидкого реагування "Рубіж". У середині жовтня співак повідомив, що його перевели до іншого підрозділу, проте тоді він не став уточнювати деталі.

У соцмережах знаменитість іноді ділиться подробицями своєї служби. Так, нещодавно Віталій презентував композицію "Навкруги", яку присвятив своїм побратимам. Чоловік розповів історію, як вони разом пережили важкий обстріл. Емоції, пережиті в ті години, виконавець висловив у новій пісні.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації