Лайм

Не був в Україні два роки: Джеджула показав 15-річного сина Даніеля від Санти Дімопулос

Шоумен зіткнувся з критикою у соцмережі

Старша дитина Андрія Джеджули разом з мамою живе в Європі. 15-річний Даніель та співачка Санта Дімопулос виїхали за кордон на початку повномасштабного вторгнення РФ. Нещодавно шоумен заявляв, що перестав спілкуватися з сином через політичні розбіжності, а тепер розповів про приїзд свого первістка в Україну.

Пояснюючи підписникам Instagram причину свого зникнення, Джеджула сказав, що тиждень тому до нього приїхав син. "Вже тиждень з вами не спілкувався, бо на це є дуже багато причин. Перша і найголовніша, і найцікавіша – тут є один хлопець, який два роки не був в Україні. Майже чотири конфорки завжди зайняті, бо це чувачок їсть все, і я боюся, щоб не з'їв мене", - з усмішкою сказав ведучий, обіймаючи за плече Даніеля.

Читайте також: Санта Дімопулос розповіла, як ставиться до Джеджула після його різких слів про сина Даніеля.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Андрій Джеджула (@djedjula)

Більшість підписників привітали шоумена, що він нарешті зміг зустрітися з сином. Також були ті, хто розкритикував Джеджулу, який "привіз" дитину в Україну, коли є можливість хлопцеві знаходитися у безпеці.

Даніель вирішив сам за себе заступитися, причому не зовсім у поважній формі. "Я сам захотів приїхати, заспокойтесь", - написав у коментарях підліток.

Джеджула додав, що не бачить у приїзді сина нічого страшного, і що у нього розписаний кожен день.

"Мені за всіх дітей неспокійно, рішення ваше, але я не відпустила б в Україну свою дитину, хоча сама живу в Запоріжжі, не в Києві, який максимально захищений", - продовжила підписниця. "Ну тому й приїхав", - написав у відповідь 15-річний Даніель.

Фото: instagram.com/djedjula

Фото: instagram.com/djedjula

Нагадаємо, Андрій Джеджула також має доньку Адель, яка з'явилася на світ у 2021 році від шлюбу з моделлю Юлією Леус. Молодша дитина шоумена під час війни також живе за кордоном. Ведучий заявляв, що вивезення дітей з України ніхто з його колишніх дружин з ним не обговорював. Ба більше, йому така ідея не дуже подобається.

"Ніхто зі мною не радився, жодного разу! У мене є свої думки з цього приводу! Є дуже багато людей, які перебувають тут, в Україні. Вони не говорять про своє важке життя, перебуваючи за кордоном, і приймають те, що є. Ті реалії, з якими вони живуть, з якими зіткнулися. Не показують фотографії з дорогих пляжів. Вони живуть тут реальним життям!", - говорив Джеджула.

Фото: instagram.com/djedjula

Також він розповідав, що майже не телефонує Даніелю, оскільки йому не подобається, як сприймає світ його син-підліток.

"У нас є принципові розбіжності щодо деяких політичних питань. Я йому нагадую, що вони поїхали з мамою у перший день, і вони навіть не уявляють, що таке тут жити", - висловлювався шоумен у березні 2023-го.

Фото: instagram.com/djedjula

Раніше колишня дружина Джеджули поскаржилася на рішення суду щодо розподілу часу з їхньою дочкою.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля