Лайм

Вважається спільним: колишня дружина Остапчука прокоментувала суперечку через будинок під Києвом

Христина Горняк претендує на половину майна

Володимир Остапчук та його нова обраниця Катерина Полтавська роблять ремонт у будинку під Києвом, який ведучий почав будувати під час шлюбу з Христиною Горняк. Колишня дружина шоумена претендує на свою частку, про що неодноразово висловлювалася у соцмережах. Наразі жінка прокоментувала скандал в інтерв'ю для "Люкс.ФМ". Горняк пояснила, чому хоче домогтися поділу майна 50 на 50.

Читайте також: Дружина Остапчука показала дорогий подарунок, який ведучий зробив їй на Миколая: фото.

Крістіна Гірник та Володимир Остапчук Фото: instagram.com/kristygor

Блогерка сказала, що вони з колишнім чоловіком мали розподілений бюджет. Поки Остапчук вкладав кошти у будівництво, вона оплачувала продукти та "годувала сім'ю".

"Цей будинок ми будували разом у шлюбі. На жаль, поки що у нас є суперечка щодо нього. У нас був розподілений бюджет, хто за що платить. Хоча я й кажу, що хочу бути утриманкою, я ніколи ще не була. Я завжди працювала, працюю і працюватиму. Завжди спокійно можу годувати нас, купувати продукти, оплачувати, - заявила Христина. - Був роздільний бюджет. За законом навіть якщо жінка не працювала, це вважається спільним майном подружжя".

Поки що питання з розподілом будинку не вирішено. Горняк раніше казала, що хоче одержати гроші за свою половину нерухомості.

Читайте також: Не бачу сенсу: молода дружина Володимира Остапчука висловилася про спілкування з його дітьми.

"Інша сторона вважає, що мені нічого не потрібно віддати з того будинку. Робить там ремонт, наскільки я знаю, - озвучила вона суть конфлікту. - Ми домовлялися, що мій колишній платитиме за все, але ми не дожили до цього. У мене є така думка, що в сім'ї більше бере фінансову участь чоловік - поїздки, машина... Але ми вирішили, щоб швидше добудувати будинок, розділимо бюджет. Думаю, якщо запитати мого колишнього чоловіка, він скаже інакше. Але я хочу нагадати, що пам'ятаю, що в мене є половина будинку".

Володимир Остапчук та Христина Горняк одружилися у 2020 році, всього через півроку після його розлучення з Оленою Войченко. Шлюб тривав трохи менше двох років: пара розлучилася у жовтні 2022 року. Вже у жовтні 2023 року Остапчук відсвяткував першу річницю зі своєю новою коханою, Катериною Полтавською.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу