Лайм

TAYANNA розповіла, де живе її колишній чоловік після стосунків з Ані Лорак і виїзду з Росії

Пара протрималася в офіційному шлюбі кілька років

TAYANNA (справжнє ім'я - Тетяна Решетняк) розповіла про свого колишнього чоловіка Єгора Глєба, у шлюбі з яким у неї народився син Даніель. Зокрема, артистка поділилася, що наразі її екс-обранець живе в ОАЕ. Нагадаємо, за національністю він є українцем і до 20-ти років жив у Києві, а потім перебрався до Москви будувати кар’єру саунд-продюсера.

У програмі "Пекельні борошна" співачка озвучила деталі стосунків чоловіка з їхнім сином. Так, вона поділилася, що на даний момент вони не спілкуються та навіть не зідзвонюються, проте ще рік тому Решетняк приїхала з сином у Дубай, аби батько допоміг заспокоїти та підтримати хлопця після тривалого стресу, пов'язаного з повномасштабним вторгненням РФ.

Читайте також: Я йому це пробачила: Христина Соловій розповіла, як її вдарив колишній хлопець.

TAYANNA з синомФото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

"Зараз ні. У нього взагалі напливами прокидається любов до дитини. То він є, то його немає. Взимку, майже рік тому був такий наплив, бачилися з ним. Ми прилетіли в Дубай. Я хотіла, щоб Даніель із ним поспілкувався, побачився. І оскільки він пережив дуже великий стрес з початком повномасштабного вторгнення, я хотіла, щоб він душевно заспокоївся, побув з батьком трішки. Він побув. І ми поїхали назад", - прокоментувала стосунки батька із сином Тетяна.

Виконавиця також заявила, що киянину, який тривалий час жив у Москві, батьківська турбота дається нелегко. Вона пояснює таку поведінку чоловіка тим, що для того, щоб бути хорошим батьком, потрібно мати правильний приклад із сім'ї: "Мені здається, щоб бути батьком, треба дорости морально до цього. І це має бути вродженим. Коли в людини немає правильного прикладу із сім'ї, то потім важко".

Знаменитість не приховує, що 11-річний Даніель сумує за батьком і "хоче отримати від нього чоловічу чи увагу чи піти пограти у футбол". Українка зізнається, що така ситуація її засмучує, але вона намагається компенсувати любов зі сторони батька своєю увагою та турботою.

Читайте на тему: Що стало зі співаком-зрадником Мішею Марвіним - рідним братом TAYANNA, який обрав Росію.

Єгор Глєб був у шлюбі з TAYANNA до 2014 року. Всього в офіційному шлюбі колишні закохані були три роки. Сама співачка, говорячи про ці стосунки, заявляла, що була у них жертвою домашнього насилля. Після розставання з Решетняк киянин зустрічався зі співачкою-зрадницею Ані Лорак. Вони якийсь час навіть жили разом, після чого теж розійшлися.

Ані Лорак та Єгор Глєб у 2020 роціФото: instagram.com/anilorak

Єгор Глєб співпрацював з лейблом Black Star російського репера-путініста Тіматі, незважаючи на те, що той неодноразово підтримував російську агресію проти нашої країни.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита