Лайм

Основна версія лікарів: мама Катерини Тишкевич вперше озвучила причину її важкої хвороби

Дівчина розпочала процес реабілітації, її стан покращується

Катерина Тишкевич продовжує лікування, і мама акторки розповіла про її стан здоров'я детальніше. Зокрема, Наталія Олександрівна вперше висловилася про те, що могло стати причиною появи сепсису, з яким її донька потрапила до лікарні та більше тижня провела у медикаментозній комі.

Так, у інтерв'ю виданню OBOZREVATEL Наталія Малащук зазначила, що, ймовірно, в лікарні Катерині занесли інфекцію, коли вона лікувалася від головного болю.

"Зараз основна версія у лікарів: було занесено інфекцію в лікарні, де вона проходила лікування з приводу головного болю, на який страждає давно. Її госпіталізували до тієї лікарні, також в Одесі. І на третій день після встановлення катетера у Каті почала боліти рука і піднялася температура. Спочатку це не пов'язували з рукою, тому що ситуація була не сильно виражена – просто тромбофлебіт, як іноді буває після крапельниці", - ділиться жінка.

Читайте також: Анджеліна Джолі зізналася, як розлучення з Бредом Піттом вплинуло на її здоров’я і життя.

Тишкевич з мамоюФото: instagram.com/vestana1809

Наталія Олександрівна говорить, що кілька днів фахівцям не вдавалося збити температуру, через що довелося викликати швидку допомогу. "За аналізами визначили, що в організмі сильне запалення. Почався сепсис. Рука ставала на очах дедалі гіршою. І стало зрозуміло: причина там", - коментує ситуацію Малащук.

Наразі, як каже мама акторки, їхня родина чекає кінцевих результатів аналізів з приводу того, що сталося. Залишається досі невідомим, який саме етап міг викликати появу сепсису. "Чи то під час процедури не було дотримано належної чистоти, чи то в катетері проблема, чи в самому препараті не було стерильності – це з'ясовується. Нехай лікарі ухвалять рішення, встановлять причинно-наслідковий зв'язок. Катя не має кровожерливих настроїв, головне, щоб не постраждали інші люди", - додає жінка.

Також близька людина знаменитості висловилася і на рахунок того, що могло спровокувати сильний головний біль, від якого Тишкевич доволі давно лікується та намагається знайти найкращий метод покращити свій стан. Так, Малащук заявляє, що справа може бути в одному аутоімунному захворюванні, проте, щоб зробити впевнений висновок, це питання ще треба дослідити.

Читайте на тему: Батьку Брітні Спірс ампутували ногу внаслідок інфекції: що відомо про його стан.

Тишкевич у лікарніФото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

"Останнім часом Катя мала дуже непростий психологічний стан через те, що ми довго шукаємо причину головного болю, постійно лікуємося. Імунітет був ослаблений через емоційну напругу. Зараз у лікарів є ще одна версія в роботі, що, можливо, причина її головного болю – в одному аутоімунному захворюванні. Але це треба ще дослідити, щоб ухвалити остаточне рішення. І, можливо, тому була така реакція. Я не пам'ятаю, як я жила, як спала – суцільний чорний морок", - підсумовує мама зірки.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Тишкевич потрапила до лікарні із сепсисом. Після більше ніж тижня у стані медикаментозного сну дівчина прийшла до тями, та згодом навіть вийшла на зв'язок з підписниками. До цього було відомо, що зірка українських серіалів та фільмів лікується від серйозного діагнозу - соматоформний головний біль, викликаний функціональним порушенням роботи головного мозку внаслідок родової травми.

Читайте на нашому сайті: Який вигляд зараз має Олег Винник: в мережі опублікували нову фотографію співака.

Після того як лікарям нарешті вдалося встановити діагноз, Катерина розпочала лікування: консультувалася з різними фахівцями та навіть подалася на оздоровлення за кордон, однак вже восени вона повідомила, що повернулася до України, де продовжила лікування.

Кілька тижнів тому чоловік акторки, актор Валентин Томусяк, розповів про погіршення її стану та показав фото із реанімації.

Тишкевич більше тижня провела у реанімаціїФото: instagram.com/t.o.m.u.s.y.a.k

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші