Лайм

Після втечі в РФ Оксана Байрак назвала себе "патріоткою" і заявила, що повернеться в Україну

Зрадниця заговорила про любов до рідної країни

Уродженка Сімферополя Оксана Байрак, яка після початку повномасштабної війни втекла до Росії та знімає там фільм для пропагандистського каналу, заявила, що повернеться в Україну.

Днями режисерка-втікачка вийшла у прямий ефір в Instagram, до якого підключилися й українські підписники. Відповідаючи на обурені коментарі українців, зрадниця заявила, що сумує за рідною країною і має намір повернутися. Байрак назвала себе "найбільшою патріоткою", заспівавши "Червону руту".

Читайте також: Всім це казала: Тишкевич розповіла про бажання Оксани Байрак вийти заміж за Путіна.

Фото: instagram.com/ksanabayrak

"Я не лише з України. Я українка! Причому я вважаю, що найбільша патріотка!" - заявила вона.

Під час трансляції Байрак також вирішила покритикувати проросійського політика та ексдепутата ВРУ Віктора Медведчука.

"Пан Медведчук, такий великий патріот вже, псевдопатріот, узагалі знахабнів до такої міри, що побудував собі замок ледве не золотий. А поруч із цим його замком знаходиться санаторій для діток, хворих на туберкульоз. Так він ще вирішив і там відхапати землю" – висловилася вона.

Оксана Байрак завжди мала проросійську позицію, про що також нещодавно говорив український актор Сергій Калантай, який знімався у її фільмах.

"Ще коли не було повномасштабної війни, привітав її повідомленням з днем народження, однак відповіді не отримав. Коли почув, що розповідає в соцмережах про Україну – вона для мене перестала існувати. Правду кажучи, Оксана завжди була проросійською. Не спиралася на Миколайчука чи Довженка, завжди цитувала "Росія", "та країна", "прекрасна культура". Гроші, на які вона знімала свої фільми, московські. Вона їх знаходила в Росії, адаптувала тут, в Україні, не забуваючи про себе, – це всі знали" - говорив актор.

Фото: instagram.com/ksanabayrak

Нагадаємо, у 2006 році Оксана Байрак балотувалася у депутати Верховної Ради України у списках "Партії Політики Путіна" (з 2009 року - "Русь Єдина"). У 2013-2014 році українська режисерка засудила Євромайдан, а після анексії Криму та початку війни на Донбасі виїхала до РФ і працювала на російському ТБ. У соцмережах вона заявляла, що "Україна сама знищує своїх людей" та повторювала кремлівські наративи про "братні народи".

Читайте також: Акторка Наталка Денисенко порадила СБУ зайнятися Оксаною Байрак через її слова про війну.

Також Байрак публічно стала на захист Сніжани Єгорової, яка відкрито підтримала війну в Україні та виступала проти українського дубляжу.

На момент повномасштабного російського вторгнення Оксана Байрак була в Одесі. Українців, які виїхали за кордон на початку великої війни, режисерка називала "щурами" та "лжепатріотами", а вже влітку 2023-го зрадниця перебралася до РФ.

Фото: instagram.com/ksanabayrak

Зараз вона не приховує своєї любові до російського "Пітера". "Пітер-Ленінград. Любов і захоплення мої. Найкрасивіше і стійке місто у Всесвіті", - йдеться в одному з її постів.

У країні-агресорі зрадниця знімає нову мелодраму "Дождь на исходе лета" для пропагандистського каналу. Головну роль у серіалі грає російський актор Антон Батирєв, який багато років знімався в Україні, а після початку великої війни розмістив у себе в Instagram допис на підтримку Росії.

Фото: instagram.com


Раніше зірка "Кріпосної" Анна Сагайдачна розповіла, чи спілкується з Оксаною Байрак, яка мала близькі стосунки з сім'єю акторки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євробачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

alyona alyona впала на репетиції перед "Євробаченням-2024": в якому стані реперка

alyona alyona впала під час генеральної репетиції на Євробаченні-2024 - реперка запевнила, що почувається добре - відео

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита