Лайм

Сам цькував її "зашквари": Анатоліч пояснив, чому виступить на заході скандальної блогерки Алхім

Найвища вартість квитків сягає майже 40 тис грн

З іменем української блогерки Анни Алхім пов'язано чимало скандалів. Одними із нещодавніх є такі: вона публічно розхвалювала російський серіал-пропаганду "Слово пацана", заклики переходити на українську мову називала "нацизмом", а мешканців західних областей України - "заводом дебілів". Крім того, дівчина у соцмережах не приховує, що продовжує слухати російських виконавців, незважаючи повномасштабне вторгнення, яке триває вже майже два роки.

Тепер Алхім опинилася у центрі чергового обговорення після того, як оголосила про новорічний корпоратив від свого імені. Захід запланований на 26 грудня, і в афіші вказано, що ведучим заходу буде Анатолій Анатоліч. Також на афіші можна побачити ім’я бізнесмена та блогера Гаріка Корогоцького. Вартість квитків становить від 5 до 38 тис грн. Про запланований захід Анна повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Читайте на тему: Єфросиніна розкритикувала українців, які дивляться "Слово пацана" та слухають російську музику.

Фото: t.me/Kulturnaya_Prachechnaya

"Немає такого дна, яке б не могли пробити подвійні стандарти укр шоу-бізу. Дуже смішна (насправді ні) історія. Анатолій Анатоліч нещодавно в інсті праведно обурювався, що українці досі слухають і дивляться русню, зокрема критикував за це блогерку Анну Алхім. Хороший був спіч, зібрав багацько лайків. І от 26 грудня Анатоліч буде спікером на... "Корпоративі з Анною Алхім", - коментує ситуацію Telegram-канал "Культурна Прачечна".

"Блогерка не просто слухає русню, а робить це демонстративно, знімає рілзи під російські пісні та додає треки у дописи. Судячи із вартості квитків на корпоратив, Анатоліч, Гарік Корогодський та масажист-сквіртолог, ймовірно, отримають хороший новорічний гонорар. Цікаво, будуть там дивитися "Слово пацана" і слухати новий альбом Анни Асті?" - також йдеться в публікації.

Фото: t.me/Kulturnaya_Prachechnaya

Анатолій Анатоліч, який раніше критикував Алхім за споживання російського контенту та скандальні висловлювання, поспішив прокоментувати свою участь у заході. Зокрема, він зробив заяву, у якій пояснив, чому погодився стати ведучим даного корпоративу. За словами чоловіка, він поставив Анні умову: вона публічно захейтить російських виконавців і тих, хто продовжує дивитися російські серіали в період повномасштабної російсько-української війни. Також ведучий зауважив, що проведе збір на підтримку ЗСУ.

Читайте також: Максимальний маразм: блогерка Алхім відповіла на закиди щодо коригування удару по Дніпру.

Фото: t.me/Kulturnaya_Prachechnaya

"Аню знаю давно і неодноразово сам "цькував її носом" в її власні зашквари. Я погодився на участь у Алхім з умовою, що вона публічно для пʼятсот своїх гостей і мільйонів підписників відправить на х*й Асті та скаже, що "Слово пацана" дивляться довбо*оби. Я із задоволенням скористаюсь можливістю донести подібні меседжі для великої аудиторії Анни Алхім. Події веду тільки українською. Але головне - що це не "корпоратив", а назва форуму для підписників. Дискотеки та пияцтва там не буде. На цьому форумі я проведу великий збір на допомогу ЗСУ", - висловився про ситуацію шоумен.

Фото: t.me/Kulturnaya_Prachechnaya

Напередодні цих заяв Анатоліч публічно критикував Алхім та заявляв, що щиро не розуміє в деяких випадках її поведінку: "Блогери-мільйонники розповідали про "Слова пацана", Аня Алхім про це теж розповідала. Ми з нею навіть іноді спілкуємося. Вона буває місцями адекватна. Але при тому вона слухає то Асті, то розповідає про "Слово пацана". Це просто хр*нь".

Фото: t.me/Kulturnaya_Prachechnaya

  • Вона не бідна людина: тим часом ексдиректор Ротару розповів, від яких гонорарів в РФ відмовилася співачка.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа