Лайм

Роберт Паттінсон і його вагітна обраниця заручилися: у мережі з'явилися фотодокази

Вже незабаром закохані вперше стануть батьками

Відомий британський актор, зірка "Сутінків" Роберт Паттінсон заручився зі своєю обраницею Сьюкі Вотергаус, яка близько місяця тому підтвердила вагітність. Дівчина, яка є акторкою і моделлю, засвітила обручку на безіменному пальці.

Фотографи "зловили" закоханих під час прогулянки у Лондоні, і можна помітити, що Сьюкі не намагалася приховати обручку. Кільце білого кольору мало чималий діамант, і його важко не помітити на руці дівчини, адже воно одразу кидається в очі. Також з опублікованих у мережі кадрів можна розгледіти, що Паттінсон та його кохана йшли містом у зручному одязі, зі стаканчиками в руках. Вотергаус наполовину оголила кругленький живіт, а на плечі накинула сірий об'ємний шарф, тим часом її супутник був у захисній масці.

Читайте також: Jerry Heil показала свого коханого у першу річницю стосунків: романтичні фото пари.

Фото: instagram.com/marlowetiger

На чутки про заручини самі актори поки ніяк не реагують і не поспішають коментувати цю новину. Нагадаємо, подібна ситуація була із вагітністю Сьюкі: напередодні того, як вона офіційно підтвердила це, шанувальники запідозрили її у можливому цікавому положенні. Дівчина якийсь час не спростовувала і не коментувала плітки про вагітність до тих пір, поки під час виступу на фестивалі у Мехіко не вийшла на сцену в обтислому вбранні.

"Я подумала, що одягну сьогодні щось із блискітками, щоб відволікти вас від чогось ще, що в мене відбувається. Невпевнена, чи спрацювало", - сказала тоді акторка та продемонструвала кругленький животик.

Фото: instagram.com/marlowetiger

Відомо, що Паттінсон і Вотергаус разом з 2018 року. До стосунків зі Сьюкі чоловік зустрічався з своєю колегою з "Сутінок", акторкою Крістен Стюарт. У 2012 вони оголосили про розставання нібито через те, що Стюарт зрадила Роберта з режисером фільму "Білосніжка та мисливець" Рупертом Сандерсом.

Читайте на тему: Хочеться вже сім'ю: Олександра Заріцька розкрила, коли зіграє весілля з коханим.

У вересні 2014 Паттінсон зав'язав стосунки зі співачкою Талією Барнетт, відомою шанувальникам під псевдонімом FKA twigs. У жовтні 2017 вони оголосили про розрив.

Роберт Паттінсон найбільше запам'ятався глядачам за роллю Едварда Каллена у кіноадаптації бестселера "Сутінки", автором якого є письменниця Стефані Майер. Окрім того, він знімався у фільмі "Гаррі Поттер і кубок вогню", де зіграв Седрика Дігорі, Ніла - фільм Крістофера Нолана "Тенет", та Бетмена - однойменна екранізація Метта Рівза.

Роберт та Сьюкі у грудні минулого рокуФото: Getty Images

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024