Лайм

У "Дії" обирають останнього фіналіста Нацвідбору на "Євробачення-2024": як віддати голос за артиста

Кожен із претендентів отримав ще один шанс

"Суспільне" розпочало голосування за 11-го фіналіста Національного відбору на "Євробачення-2024". У кілька кліків українці можуть обрати ще одного артиста, який змагатиметься разом з іншими учасниками-фіналістами за право представляти нашу країну на 68-му міжнародному пісенному конкурсі в Мальме.

Опитування триватиме з 15 до 21 грудня. Голова делегації України на "Євробаченні" Оксана Скибінська говорить, що "глядацький вибір" - нововведення цьогорічного Нацвідбору. Відповідна інформація з'явилася на сайті "Суспільного".

Читайте також: "Дитяче Євробачення-2023" виграла Франція: яке місце зайняла учасниця з України.

Фото: suspilne.media

"Перед початком роботи над "Євробаченням-2024" ми поставили собі за мету розширити кількість фіналістів, адже, на жаль, провести повноцінні півфінали в умовах війни можливості немає. При цьому всі учасники лонглиста варті того, щоб їхні пісні слухали і з їхньою творчістю знайомилися ближче.

Рішенням став додатковий етап - глядацький вибір, як ми його називаємо, на якому українці зможуть послухати всі пісні учасників лонглиста, які не потрапили до фіналу за результатами прослуховування, та за допомогою вже звичного інструмента - онлайн голосування - визначити, хто стане додатковим фіналістом і долучиться до десятки, обраної музичним продюсером", - коментує ситуацію Скибінська.

Як проголосувати за артиста

Взяти участь у голосуванні можуть всі бажаючі віком від 14 років. Для того, щоб проголосувати, просто зайдіть у застосунок "Дія", знайдіть розділ "Послуги", далі оберіть розділ "Опитування" та проголосуйте за одного з дев'яти кандидатів. Голосувати можна тільки раз, а змінити свій вибір потім буде неможливо.

Читайте на тему: Джамала, Дантес, KOLA та інші: у Києві нагородили переможців музичної премії Megogo Music Awards.

Кандидати на участь у фіналі та назви їхніх пісень

  • ANKA - "Палала"
  • Carpetman - "Endless fight"
  • KARYOTYPE - "Sadness"
  • KRYLATA - "Queen"
  • PARFENIUK - "Серед вітрів"
  • SHÉPA - "SUPERNOVA"
  • STASYA - "Rika"
  • SWOIIA - "Little Angels"
  • TESLENKO - "Lights go up"

Після отриманих результатів буде створений рейтинг. Якщо раптом учасник, який займе перше місце, не зможе взяти участь у Нацвідборі, його місце займає наступний у рейтингу виконавець. Повний перелік фіналістів та остаточні результати голосування будуть опубліковані до 29 грудня.

Читайте на нашому сайті: Всесвітньо відомий гурт зі Швеції хотів представити Україну на "Євробаченні-2024".

Фото: suspilne.media

Нагадаємо, фінал Національного відбору пройде 3 лютого у форматі телевізійного концерту. Як і у минулому, представника України на міжнародному конкурсі будуть визначати за допомогою голосування журі та глядачів. Склад зіркових суддів також матимуть змогу обрати українці за допомогою онлайн-голосів.

У листопаді стали відомі імена та назви пісень десяти фіналістів Нацвідбору на Євробачення-2024. У списку опинилися: alyona alyona та Jerry Heil, INGRET, MÉLOVIN, NAHABA, NAZVA, SKYLERR, YAGODY, YAKTAK та Ziferblat. Ім’я 11-го учасника стане відомо зовсім скоро.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування