Лайм

Українка Анастасія Феєр виступила у півфіналі конкурсу "Міс Земля-2023": фото

Ім'я переможниці оголосять вже 22 грудня

Анастасія Феєр, яка представляє нашу країну на цьогорічному конкурсі краси "Міс Земля-2023", виступила у півфіналі заходу. Вона з'явилася на сцені у кількох вбраннях: вечірній сукні, національному костюмі та купальнику.

Фото з заходу, який проходить у В'єтнамі, вже опублікували у соцмережах. На сторінці miss_ukraine_official з'явилася серія відповідних кадрів.

Читайте також: Мама чотирьох дітей представить Україну на конкурсі "Місіс Світу-2023": хто вона і як виглядає.

Фото: instagram

Так, з опублікованих знімків можна побачити, що вечірня сукня конкурсантки була приємного молочного кольору, мала об'ємний декор у верхній частині та сміливий виріз в зоні ніг. Завершили вечірнє вбрання довгі рукавички, підібрані в тон до сукні, аксесуар на голові та кілька помітних прикрас. Також не обійшлося без вечірнього макіяжу та взуття на підборах.

Фото: instagram

Фото: instagram

Національне вбрання Анастасії було створене у червоному та бежевому кольорах. Найбільше увагу привертає об'ємний червоний вінок на голові, а також масивні буси. Підкреслюють аутфіт яскравий макіяж і об'ємно укладене волосся.

Фото: instagram

Для виходу у купальниках Феєр обрала чорне вбрання, яке мало асиметричні вирізи по всій довжині. Образ підкреслювала напівпрозора накидка-спідниця з вирізом, а також взуття на підборах.

Фото: instagram

Читайте на тему: Побоялися підняти тему війни: Ангеліна Усанова розповіла про ставлення конкурсу "Міс Всесвіт" до України.

Як відомо, фінал конкурсу краси відбудеться вже 22 грудня - саме тоді оголосять ім'я переможниці.

Анастасія Феєр родом із міста Виноградів. Вона є студенткою Ужгородського національного університету і нині здобуває дві вищі освіти на факультетах соціальних наук та іноземної філології. Українка перемогла у конкурсі "Міс Закарпаття-2021", займається моделінгом. У вільний час любить читати, подорожувати, займатися аеробікою та грати в теніс.

Нагадаємо "Міс Земля" - це щорічний міжнародний конкурс, головною метою якої є пропагування тем екологічної поінформованості, збереження природи та соціальної відповідальності. "Міс Земля" разом із "Міс Світу", "Міс Всесвіт" та "Міс Інтернешнл" входить до Великої четвірки міжнародних конкурсів краси. Протягом року власниці цих титулів говорять про власні проекти, спрямовані на покращення екологічної ситуації. Для цього вони беруть участь у різноманітних дискусіях за круглим столом, екскурсіях, ярмарках, а також дають інтерв'ю на цю тему.

Фото: instagram.com/feier_anastasiia

У цьому році у міжнародному конкурсі краси приймають участь представниці з 87 країн, у тому числі конкурсантка з країни-агресорки Росії та Білорусі. Так само, як і у заходах "Міс Світу" та "Міс Інтернешнл", оскільки організатори даних заходів заявили, що "є аполітичними" та не бажають говорити про війну.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита