Лайм

Чекаємо на тебе: вагітна учасниця "Міс Україна", яка перемогла рак, повідомила стать дитини

Модель стане мамою вдруге

Учасниця конкурсу "Міс Україна-2017" Дарина Мітченко вагітна другою дитиною. Українська модель, яка перемогла онкологічне захворювання, стане мамою ще однієї дівчинки.

Стать майбутньої дитини харків'янка, яка під час повномасштабної війни з чоловіком та 2-річною донькою живе в Іспанії, повідомила в Instagram. Дарина показала відео з гендер-паті, організованого на яхті, і зізналася, що вони з коханим відчували, що стануть батьками дівчинки.

Читайте також: Любов лікує: мати Катерини Тишкевич показала зворушливе фото хворої акторки з чоловіком.

Фото: instagram.com/darinamitchenko2

"А ми знали. Просто відчували. Наше серденько, ми так чекаємо на тебе", - написала вагітна модель. Пізніше Дарина показала повну версію свята, яке повністю організував її чоловік Володимира Пахомов.

"Захоплююсь нашим татом прекрасним. Спина хвора, ходити не може, але ці стрічки 2 дні штампував, все організував, знайшов що треба, мої істерики витримав, просто мій краш - ми, дівчатка, за ним, як за кам'яною стіною, нам пощастило", - написала вона.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Дарина Пахомова (@darinamitchenko2)

Про другу вагітність Мітченко повідомила на початку листопада. Первістка модель народила у вересні 2021 року. До початку великої війни Дарина з сім'єю жила у Харкові. У серпні 2022-го російська ракета зруйнувала будинок батьків. Мама дівчини на той момент була у доньки в Іспанії, а батько – у її харківській квартирі.

"Згоріла хата, згоріло все, що було у батьків, згоріли наші спогади, моє дитинство та їхнє життя. І, якби ми не поїхали, зараз би там були мої батьки. Я просто навіть не можу про це думати. Мені так страшно. Так боляче", - розповідала українка в Instagram.

Фото: instagram.com/darinamitchenko2

У 2016 році Дарина Мітченко дізналася, що таке рак. На той момент їй було 23 роки. Лікарі поставили діагноз – лімфома Ходжкіна.

Після того, як медики діагностували злоякісну пухлину, дівчина намагалася жити у колишньому ритмі – активно займатися модельною кар'єрою. Але невдовзі дівчину почали залишати сили і вона опинилася на лікарняному ліжку.

І хоча зйомки для журналів довелося відкласти, модель не опускала руки. Дарина створила у соцмережі проект #ракдурак, за допомогою якого хотіла кинути виклик страшній недузі та мотивувати людей, яким також діагностували рак.

У період лікування Дарина взяла участь у національному конкурсі "Міс Україна-2017", який у підсумку виграла киянка Поліна Ткач. Модель пройшла 8 курсів хіміотерапії, 17 опромінень та перемогла рак.

Читайте також: Рік боролася за життя: співачка Оксана Муха розповіла про лікування раку.

Фото: instagram.com/darinamitchenko2

Раніше онкохвора Шеннен Догерті розповіла, як дізналася про зраду чоловіка перед операцією на мозку

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа