Лайм

Любов лікує: мама Катерини Тишкевич показала зворушливе фото хворої акторки з чоловіком

Обранець зірки постійно знаходиться поруч із нею у період відновлення

Акторка Катерина Тишкевич продовжує лікування у лікарні. Нагадаємо, днями дівчина вийшла на зв'язок із підписниками після 10 днів у важкому стані. Цього разу мама знаменитості поділилася у соцмережах зворушливим кадром своєї доньки.

Так, жінка оприлюднила на своїй сторінці знімок, на якому Катерина позувала в обіймах свого чоловіка Валентина Томусяка. Разом пара спала на лікарняному ліжку. "Любов лікує", - лаконічно підписала романтичний кадр мама Катерини Наталія.

Читайте на тему: Вагітна Лілія Ребрик розповіла, коли має народитися її третя дитина.

Фото: instagram.com/stories/vestana1809

Також жінка поділилася подробицями стану здоров’я своєї дитини. Зокрема, вона розповіла, що наразі дівчина проходить перші етапи реабілітації. Наталія подякувала усім за допомогу: молитви, світлі побажання та фінансову підтримку. "Перші етапи реабілітації. Це стало можливим завдяки всім вам. Молитви, побажання одужання та фінансова допомога – і темрява позаду! Всі медпрацівники щодня виборюють життя моєї доньки!" - йдеться в одному з Instagram-stories.

Фото: instagram.com/stories/vestana1809

Окрім того, мама Тишкевич також показала, що у палаті її доньки назбиралося чимало квітів. На одному з оприлюднених знімків можна побачити кілька пишних букетів, яскраві кульки і лікарняний обід дівчини.

Фото: instagram.com/stories/vestana1809

Читайте також: MELOVIN розкрив свою невиліковну хворобу, яка проявлялася коливаннями ваги.

29-річна Катерина Тишкевич лише кілька днів тому прийшла до тями після більше ніж тижня у медикаментозній комі. Вона показала себе на лікарняному ліжку, а також подякувала користувачам мережі за неймовірну підтримку.

Про те, що знаменитість знаходиться у лікарні, її рідні повідомили не так давно. Тоді Валентин Томусяк опублікував пост, у якому розповів про тяжкий стан своєї обраниці і звернувся до юзерів із проханням про допомогу.

Через кілька днів стало відомо, що ситуація покращилася, і Катерину із реанімації перевели до звичайної палати. На даний момент вона вже дихає самостійно, за допомогою кисневої маски.

Катерина Тишкевич з чоловікомФото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

До однієї з приватних одеських клінік Тишкевич потрапила із сепсисом. Що стало причиною його появи - залишається невідомим. Проте минулого року акторка розповідала, що має серйозний діагноз - соматоформний головний біль, який викликаний функціональним порушенням роботи головного мозку. Після численних консультацій у лікарів, різних методик лікування, а також перебування за кордоном дівчина повернулася назад до рідної країни, де шукала нові способи покращити стан свого здоров'я та вилікуватися від недуги.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля