Лайм

Сумуємо за тобою: Леся Нікітюк повідомила про смерть рідної людини

У родині телеведучої трапилося горе

Телеведуча Леся Нікітюк повідомила про смерть своєї бабусі. Співведуча Богдана Шелудяка, який бореться з рідкісним захворюванням, поїхала попрощатися з рідною людиною, і дорогою до села її наринули теплі спогади.

"Померла наша бабуся Марія, - поділилася трагічною звісткою вона в Instagram-історіях. - Сьогодні з'їхалися в наше рідне село всі родичі, діти, онуки, аби попрощатися з бабусічкою. Заїхавши в село, одразу згадуєш, як за руку з подругою стрибали з дамби у ставок, а бабуся не дозволяла... а ми не слухалися".

Читайте також: Розвиток хвороби вдалося зупинити: телеведучий Богдан Шелудяк розповів про свій стан.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Також Леся показала школу, в якій навчався її тато, місцевий бар, будинок культури – усі ці місця нагадують ведучій про безтурботне дитинство у селі у бабусі.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

"Під'їжджаю до хати, їду через села, плачу, згадую... Не залишилося в мене ні бабусь, ні дідусів, але таке життя... Дай боже нам ще прожити до 90 і померти своєю смертю. У наш час це велика рідкість, - зазначила Нікітюк.- Бабуся пережила Голодомор, пережила війну, ну і це ще все потріпало нерви. Тому, у кого бабусі та дідусі ще живі, дай їм Бог здоров'я. Не забувайте про них, телефонуйте, привозіть їм булочки з маком, моя дуже любила".

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Ведуча "Хто зверху?" показала фото бабусі з правнучками і написала: "Ми сумуємо за тобою, Ба".

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

"Для мене це ціла епоха, яка закінчилася, - додала Леся. - Тому що в цю хату вже не будуть всі з'їжджатимуться на Різдво. Вже не буде цього сміху біля натопленої бабусею теплої печі. І не буде паски".

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

На інших кадрах видно, що попрощатися із літньою жінкою прийшло дуже багато людей. "Спи спокійно, бабусічка, і передавай діду вітання", - з болем написала зіркова онука.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Раніше Леся Нікітюк в Ірпені відвідала стелу загиблого актора Паші Лі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков