Лайм

Чоловік Марічки Падалко у ЗСУ розповів, що підтримує його щасливий шлюб під час війни

Захисник озвучив деякі сімейні традиції

Єгор Соболєв захищає Україну на фронті з перших днів повномасштабного вторгнення РФ. Чоловік підписав контракт із теробороною ще за півроку до початку великої війни, а нещодавно стало відомо, що він отримав звання офіцера. Будувати стосунки із дружиною та дітьми військовослужбовцю доводиться на відстані, як і багатьом іншим українським солдатам.

В інтерв'ю для YouTube-каналу "Бабель" Соболєв поділився, що допомагає йому підтримувати шлюб у часи повномасштабної війни. Зокрема, під час розмови з ведучою він зауважив, що для щасливої родини потрібно щоденно працювати і робити маленькі кроки назустріч один одному.

Читайте також: Alyosha відповіла на чутки про розлучення з Тарасом Тополею через її довгу відсутність в Україні.

Фото: instagram.com/yehorsoboliev

"Щаслива родина – це щоденна робота. Ми завжди в мирний час старалися з Марічкою та працювали над тим, щоб залишатися цікавими та близькими один для одного. Навіть коли я пропадав в парламенті чи на барикадах, я старався завжди це робити. - каже чоловік. - Зараз у нас з’явилися нові традиції: щовечора ми спілкуємося, розповідаємо кожен про свій день. Це дає розуміння кожному, хто чим живе. Також я вдячний всім, хто причетний до збільшення відпусток в ЗСУ. Минулого року я мало був вдома, а цього року я вже двічі мав відпустку по 10 діб і 2 дні на дорогу. Перший раз ми поїхали в Закарпаття, другий – в Прагу, де на той момент мешкали наші діти".

Більше того, Єгор розповідає що тепер кожна зустріч із дружиною - це справжня подія. За його словами, повномасштабна війна допомогла зрозуміти цінність родини: "Тепер наша кожна зустріч, кожне побачення – подія. Війна допомагає зрозуміти цінність родини та близькість між людьми".

Читайте на тему: Більше пристрасті й чуттєвості: Денисенко розповіла про зміни в стосунках з чоловіком-військовим.

Фото: instagram.com/yehorsoboliev

Також відповів чоловік на питання про те, чи хоче, щоб його діти жили в Україні. Соболєв не дав однозначної відповіді, оскільки вважає, що потрібно не забувати про своє коріння, але при цьому варто мислити масштабно і дивитися у напрямку розвинутої Європи.

"І так, і ні. Я дуже хочу, щоб всі зусилля і надії були настільки втілені, щоб перевершили всі наші очікування. Україна дивувала і продовжує дивувати нас. Я б дуже хотів, щоб оцей шанс – стати частиною великої Західної цивілізації – був використаний нашими дітьми в тому числі. Я за те, щоб ми жили і пов’язували з цією землею наше майбутнє, але одночасно вважаю, що треба мислити глобально", - говорить захисник.

Фото: instagram.com/marichkapadalko

Нагадаємо, разом родина виховує трьох дітей: сина Михайла (2007), доньок Марію (2008) і Катерину (2010). Також у Соболєва є донька від першого шлюбу Аліса (2002 року народження).

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита