Лайм

Анатолій Анатоліч скасував участь у корпоративі Алхім, яка заступилася за російські серіали і пісні

Дівчина прокоментувала ситуацію

Анатолій Анатоліч відмовився вести корпоратив блогерки Анни Алхім. Зробити це він вирішив через її скандальні заяви та любов до російського контенту.

Про це повідомила сама зірка соцмереж під час прямого ефіру в Instagram. Вона заявила, що спершу Анатоліч погодився взяти участь у її заході з умовою, що вона зі сцени скаже про необхідність відмови від російських серіалів і пісень. Проте дівчина поспішила виправдатися перед користувачами мережі, що якщо вона так вчинить, то це буде нещирість з її боку.

Читайте на тему: Німб із золота: дружина Остапчука зробила їдке зауваження Єфросиніній за прикраси Cartier.

Анатолій АнатолічФото: instagram

"Якщо я вийду на сцену і почну говорити українською мовою, то це буде лицемірство. Якщо я скажу: "Не дивіться "Слово Пацана", це погано, Асті не слухайте" - це буде брехня, тому що я її слухала і слухатиму. Я не хочу брехати. Люди полюбили мене та люблять за правду", - заявила Анна.

Скасувати участь у корпоративі Анатоліч вирішив також і після того, як його почали критикувати у мережі. Нагадаємо, напередодні появи афіші з корпоративом Алхім шоумен особисто критикував блогерку за неоднозначні заяви та підбурювання до перегляду російського. Раніше у своєму Instagram він публікував відеозвернення, у якому "розніс" дівчину. Після того як стало відомо, що він буде ведучим її заходу, люди назвали таку позицію лицемірною. Тоді чоловік пояснив, що погодився на участь з вищезгаданою умовою для Алхім, а також тому, що на заході мав проводитися збір на підтримку ЗСУ.

"Аню знаю давно і неодноразово сам "цькував її носом" в її власні зашквари. Я погодився на участь у Алхім з умовою, що вона публічно для пʼятисот своїх гостей і мільйонів підписників відправить на х*й Асті та скаже, що "Слово пацана" дивляться довбо*оби. Я із задоволенням скористаюсь можливістю донести подібні меседжі для великої аудиторії Анни Алхім. Події веду тільки українською. Але головне - що це не "корпоратив", а назва форуму для підписників. Дискотеки та пияцтва там не буде. На цьому форумі я проведу великий збір на допомогу ЗСУ", - йшлося у коментарі знаменитості.

Читайте також: Просування культури ворога: Мінкульт висловився про популярність серіалу "Слово пацана" в Україні.

Фото: t.me/Kulturnaya_Prachechnaya

Відмінив свою участь у заходіт також блогер та бізнесмен Гарік Корогоцький, який спершу думав, що це буде звичайний корпоратив а не комерційний, на який продаватимуться білети вартістю від 5 до 38 тис грн. "Гарік неправильно зрозумів мене. Він вважає, що такий захід зараз не на часі", - сказала Алхім.

Фото: t.me/Kulturnaya_Prachechnaya

"Алхім також сказала, що хотіла запросити на корпоратив Лободу, але подумала, що та навряд чи приїде в Україну та і коштує вона дорого. Занавєс", - коментує цю ситуацію Telegram-канал "Культурна Прачечна".

Анна Алхім відома своїми різкими та неоднозначними висловами. Окрім того, що вона публічно хвалить російський контент та не приховує, що продовжує слухати російських виконавців, вона зробила кілька гучних заяв і про своїх співвітчизників. Зокрема, заклики переходити на українську зірка соцмереж називала "нацизмом", а мешканців західних областей України - "заводом дебілів".

Більше того, у травні цього року блогерку навіть звинувачували у коригуванні удару по Дніпру, адже напередодні цього вона розмістила інформацію, в якому медичному закладі перебуває багато українських військових.

Анна АлхімФото: Facebook

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі