Лайм

Нас тепер троє: виконавець хіта "Провела екскурсію" Parfeniuk і його кохана стануть батьками

Артист зробив пропозицію обраниці в липні цього року

Український виконавець Parfeniuk (справжнє ім’я – Ілля Парфенюк) та його обраниця в найближчому майбутньому стануть батьками. Закохані поділилися радісною звісткою у соцмережах.

Так, артист та TikTok блогерка під псевдонімом Сімбочка оприлюднили на своїх сторінках спільні романтичні фото. На кадрах можна побачити, як вони позують в обіймах один одного, а дівчина тримає в руках позитивний тест на вагітність.

Читайте також: Нас буде шестеро: Тімур Мірошниченко розповів, коли їхня родина всиновить ще одну дитину.

Фото: instagram.com/simbochkka

"Нас тепер троє. Чекаємо на тебе, наше сонечко", - йдеться у підписі до знімків. Майбутні батьки постали в кадрі у білих вбраннях, а Сімбочка оголила живіт, зав'язавши білу сорочку під грудьми.

Також новий статус Парфенюк раніше коментував в інтерв'ю Славі Дьоміну: "Сімба вагітна. Слава, ти перший, хто про це дізнався. Готуємося. Я був шокований і дуже радий. Вона прокинулася зранку і каже: я відчуваю, що треба зробити тест. Ми робимо тест, а там дві смужки. Ми зразу вирішили, що будемо виховувати", - ділився він.

Фото: instagram.com/simbochkka

Пропозицію своїй обраниці Ілля зробив ще у липні, проте закохані озвучили це публічно тільки в листопаді, оскільки боялися реакції фанатів.

Читайте на тему: Чекаємо на тебе: вагітна учасниця "Міс Україна", яка перемогла рак, повідомила стать дитини.

Parfeniuk - український виконавець, який більше всього відомий шанувальниким за піснею "Провела екскурсію". В списку інших його композицій: "Відриваючись", "Долоні", "Поряд", "Повільно", "Мала". Співак родом із Канева, займається музикою ще з дитинства, вміє грати на багатьох музичних інструментах. Пробував свої сили на Національному відборі на "Євробачення", проте потрапити до списку фіналістів йому не вдалося.

ParfeniukФото: instagram.com/parfeniuk_13

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування