Лайм

Нас буде шестеро: Тімур Мірошниченко розповів, коли їхня родина всиновить ще одну дитину

Подружжя розпочали процес усиновлення

Цього року Тімур та Інна Мірошниченки стали батьками-усиновлювачами для 2-річного Марселя, який від народження має проблеми зі здоров'ям. Подружжя, яке також виховує біологічних сина і доньку, планує забрати з дитячого будинку ще одного малюка. У жовтні дружина телеведучого розповідала, що подала документи на друге усиновлення, тепер подробицями процесу поділився зірковий батько.

Відповідаючи на запитання підписників в Instagram, шоумен розповів, що вони з дружиною вже кілька місяців стоять у черзі на курси усиновлювачів. Тімура обурює, що їм із Інною вдруге за рік доведеться пройти підготовку з виховання прийомних дітей. Втім, пара налаштована оптимістично і вірить, що вже у 2024 році їхня сім'я стане ще більшою.

Читайте також: Тімур та Інна Мірошниченко з трьома дітьми отримали премію "Родина року-2023".

Фото: instagram.com/_inna_mi_

"Вже декілька місяців у черзі на курси усиновлювачів (і так, це наше шикарне законодавство змушує нас протягом року вдруге їх проходити). Але ми впевнені, що 2024 року це обов'язково станеться і нас буде вже шестеро!", - сказав Мірошниченко.

Читайте також: За дітей платять: Мірошниченко розповів, скільки коштує стати в чергу на усиновлення немовляти.

Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Також ведучий відповів, дитину якої статі вони хочуть всиновити.

"Дівчинку! Мія прям вимагає. Бо каже, що несправедливо: Марко спить з Марселем у кімнаті, я з Інною, а вона – одна. І говорить про сестричку так, ніби вона вже є, але просто поки що не вдома", - зізнався багатодітний батько.

Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Нагадаємо, Тімур та Інна Мірошниченки виховують біологічних дітей: 5-річну Мію та 3-річного Марка. Марселя подружжя побачили у дитячому будинку в Житомирі і одразу відчули, що хлопчик – їхній син. Пройшовши тривалий та складний процес усиновлення пара забрала дитину додому.

Раніше дружина ведучого розповідала, що їхній названий син має чимало діагнозів. Марсель відстає у розвитку через важку операцію, яку переніс наступного дня після народження, має викривлення грудної клітки, травми головного мозку, грижі, проблеми з очима та психологічного характеру.

Читайте також: Дружина Тімура Мірошниченко пояснила, чому вони усиновили дитину з особливими потребами.

Також відомо, що хлопчик народився передчасно і його вага при народженні складала лише 1,4 кг. Біологічна мати відмовилася від дитини ще у пологовому.

Подружжя Мірошниченків не лякає проблеми зі здоров'ям названого сина. Вони готові виділяти кошти та дбати про хлопчика, щоб забезпечити йому щасливе життя. Нещодавно хлопчик переніс планову операцію, і попереду на нього чекає ще декілька хірургічних процедур.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Раніше Лілія Подкопаєва показала названого сина Вадима, якому виповнилося 18 років: фото.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину