Лайм

Найкращий день року: Володимир Остапчук натякнув на офіційний шлюб з Катериною Полтавською

Пара продовжує тримати інтригу

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська називають себе сім'єю, але публічно про весілля пара не оголошувала. 4 жовтня цього року 39-річний ведучий та 23-річна журналістка привітали один одного з першою річницею, а тепер шоумен назвав ймовірну дату розпису.

Описуючи Анатолію Анатолічу свій найкращий день 2023 року, Остапчук назвав 22 лютого. Саме цього дня в мережі вперше заговорили про можливе одруження пари. Приводом стало загадкове фото з документ-сервісу "Готово", де можна швидко оформити шлюб. Його закохані опублікували в своїх Instagram.

Читайте також: Дружина Остапчука показала коштовний подарунок, який зробив ведучий їй на Миколая: фото.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

"Це був морозний день. Це була хороша погода. Я точно пам'ятаю, це 22.02.2023. Це особисте, але це був найкращий день 2023 року. Це пов'язано з моєю коханою. Щось трапилося приємне… Але я не буду говорити", – натякнув Володимир на офіційний шлюб.

Стосунки з Полтавською у Остапчука зав'язалися під час повномасштабної війни, коли він оформив розлучення із другою дружиною Христиною Горняк. Катерина раніше розповідала, що вони з Володимиром познайомилися в Instagram і вже на другій зустрічі з'їхалися.

Катерина Полтавська і Володимир Остапчук Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Шлюб з Горняк тривав менше двох років. Стосунки з нотаріусинею також були стрімкими – вони одружилися за півроку після розлучення Остапчука з першою дружиною Оленою Войченко. З матір'ю своїх двох дітей телеведучий прожив 13 років.

Читайте також: Не бачу в цьому сенсу: молода дружина Володимира Остапчука висловилася про спілкування з його дітьми.

Володимир Остапчук зі своєю новою коханою живе на орендованій квартирі та облаштовує заміський будинок у селищі "Золоче Прованс" під Києвом. Ділянка була придбана у шлюбі з Христиною Горняк і за документами ще належить експодружжю.

Колишня дружина шоумена претендує на свою частку, про що неодноразово висловлювалася у соцмережах. У недавньому інтерв'ю жінка пояснила, чому хоче домогтися поділу майна 50 на 50.

Володмир Остапчук с другою дружиною Христиною Горняк Фото: instagram.com/kristygor

Раніше молода обраниця Остапчука Полтавська прокоментувала зовнішність його колишніх дружин.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко