Лайм

Керівник "Дизель шоу" гнівно відповів на критику після скандальних жартів про українців в окупації

Олексій Бланар прокоментував скандальний номер

Шеф-редактор "Дизель Студіо" Олексій Бланар відповів на критику жартів "Дизель шоу" про українців в окупації. Керівник компанії, який минулого року публічно образив Ксенію Мішину, назвавши її "політичною хвойдою", не стримувався у висловлюваннях й цей раз.

На своїй сторінці у Facebook, чоловік розмістив гнівний допис, в якому коментаторів під скандальним номером "Святий Миколай проти окупантів" назвав "супермамочками-хайполовками", "хейтерами з ботоферми", а медіа, які поширили критику - "г*вножурналістами" та г*вноредакторами".

Читайте також: Керівник "Дизель Шоу" пояснив, чому образив Ксенію Мішину та зажадав вибачень.

Фото: Facebook/Олексій Бланар

Бланар зазначив, що він як ніхто інший знає, що таке окупація. Тому що на початку повномасштабної війни провів під "дулами автоматів" росіян 17 днів. Разом з ним були дружина, троє дітей, одна з акторок "Дизель шоу" та двоє собак. Одного улюбленця застрелили окупанти.

"Провели без їжі, без води, без світла, без тепла і практично без звʼязку. На вулиці було -10, а в хаті +10. Під дулами автоматів, танками і БТРами під воротами, з прильотами і вибухами щодня і щоночі, - розповів Олексій. - Але ми вийшли. Знову ж таки під дулами автоматів, через нерозірвані міни та снаряди, під звуки кононади. Нас двічі ледь не розстріляли, але ми вийшли! Дякувати Богу (тут без перебільшень) і ЗСУ!".

Фрагмент номеру "Святий Миколай проти окупантів" Фото: Скріншот

Окупанти, за словами Бланаря, пограбували його будинок тричі. Російські солдати шукали гроші, алкоголь, наркотики, машину та зброю.

Чоловік додав, що довго не розповідав цю історію, але тепер вирішив її озвучити, щоб "всі зрозуміли, що реально у житті головне і що треба найбільше цінувати".

Читайте також: Де зараз колишні актори "Дизель шоу" Писаренко та Нікішин, які повернулися в Росію під час війни.

"І тому я дуже конкретно, зрозумілою їм мовою, можу поспілкуватись з кожним, хто написав криве слово про номер "Святий Миколай проти окупантів". Кожній супермамочці-хайполовці, кожному хейтеру з ботоферми відомо кого (79% пишуть ворожою мовою), кожній г*вножурналістці, яка за грант готова маму рідну облити брудом, кожній г*вноредакторці, яка вже давно цілує Сатану в ср*ку, кожному диванному критику", - різко висловився шеф-редактор "Дизель Студіо", який визначає, які номери та жарти звучать зі сцени та виходять в ефірі "Дизель шоу".

Фото: Facebook/Олексій Бланар

Нагадаємо, у 137-му випуску актори "Дизель шоу" Євген Гашенко та Вікторія Булітко грають українську сім'ю, яка разом із сином живе та готується зустрічати новорічні свята у тимчасово окупованому росіянами місті.

Глава сімейства сидить навпроти "зомбоящика", а героїня номера просить його перестати дивитися пропагандистські новини, бо він перетвориться на "зомбі" і піде отримувати російський паспорт. На що актор заявляє, що зробить це тоді, коли в домі закінчиться туалетний папір.

Фото: tiktok.com

Потім у номері зі зброєю в руках з'являються окупанти, яких Євген Сморигін та Олександр Бережок зобразили як тупих п'яниць. Глядачі у залі всі жарти про окупацію сприймають зі сміхом.

А ось користувачам соцмереж, серед яких були ті, хто пережив окупацію або мають родичів на окупованих територіях, було не до сміху. Вони написали, що знають, як насправді виглядають російські солдати та як окупанти проводять паспортизацію.

Раніше актор "Дизель шоу" Сморигін розповів, як породичався зі зрадницею України Оксаною Марченко.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці