Лайм

Фіналіст Нацвідбору на "Євробачення-2024" YAKTAK зізнався, як подолав "зіркову хворобу"

Музикант поділився, як сприймає український шоу-бізнес

Виконавець YAKTAK (справжнє ім'я - Ярослав Карпук) - один із фіналістів Нацвідбору на "Євробачення-2024". Вже в лютому разом з іншими артистами він вийде на сцену, аби представити свою пісню і поборотися за можливість представляти нашу країну на міжнародній музичній арені.

Про свої шанси на перемогу та конкуренцію з досвідченими колегами, які мають величезну фанбазу, співак розповів в інтерв'ю "Апостроф" theLime. Також музикант висловився на тему "зіркової хвороби" та ставлення до українського шоу-бізнесу в цілому.

Читайте на тему: Глядачі не бачили нічого подібного: на "Євробаченні-2024" показали унікальний дизайн сцени.

Співак YAKTAK Фото: instagram.com/yaktak_official

У числі фіналістів Нацвідбору в цьому році є виконавці, чиї імена та пісні українські слухачі добре знають, - alyona alyona, Jerry Heil, MÉLOVIN та інші. Говорячи про "змагання" з відомими колегами, YAKTAK зізнається, що не думає про це, натомість більше зосереджується на власній творчості та створенні унікального музичного виступу, який прихильники побачать вже зовсім скоро:

"Я думаю, це не дуже вирішує. Має значення пісня і бажання артиста. Я взагалі не думаю про це. Я думаю про свій трек і про себе. Я - майстер себе накручувати, і можу зробити це за хвилину, тому я не думаю про інших. Я просто прагну бути кращим за себе вчорашнього і розвиватись далі", - каже Ярослав.

Також у розмові із нами Карпук зазначив, що раніше за свою кар’єру вже зіштовхувався з поняттям "зіркова хвороба". Співак розповів, що йому допомогло її подолати.

"Я не відчуваю себе в супер шоу-бізнесі. Роблю свою музику і зустрічаюся зі своїми людьми на концертах. Я не думаю про шоу-бізнес чи щось подібне. Просто живу і отримую від цього задоволення. "Зіркова хвороба" - вона вже в мене була. Я відчував до себе більшу увагу, аніж до інших. Але поруч зі мною є близькі люди, які, як щось піде не так, мене трохи "попустять" і зупинять", - поділився артист.

Читайте також: Радянське "Інтербачення": Росія хоче створити власний конкурс, який стане аналогом "Євробачення".

YAKTAK став фіналістом Нацвідбору на "Євробачення-2024"Фото: instagram.com/yaktak_official

Нагадаємо, Ярослав Карпук став відомим навесні 2022 року, заспівавши пісню "Наречена", яка розлетілась соцмережами та набрала не один мільйон переглядів. Згодом він презентував спільні композиції з такими артистами: Jerry Heil, MamaRika, SOBOL, DOVI, KOLA. Пісні "Порічка" в дуеті з KOLA та "Погляд" в дуеті SOBOL полюбилися слухачу, оскільки за короткий час стали справжніми хітами.

Днями музикант презентував композицію "Попелом", яка розповідає слухачеві про дім, затишок та спокій. "Попелом" - це про дім, який є фортецею для кожної людини. Іноді цей дім хочуть забрати інші... Моя пісня про те, що навіть якщо стежка додому буде засипана попелом, кожен з нас все одно її знайде", - коментує прем'єру пісні він.

Повну версію інтерв’ю з YAKTAK читайте на theLime вже 26 грудня.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чи можуть українці голосувати у другому півфіналі "Євробачення-2024": це треба знати

Другий півфінал Євробачення 2024 відбудеться 9 травня - чи може голосувати у цій частині шоу Україна - подробиці

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: дивитися онлайн-трансляцію масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Які шанси на перемогу у "Євробаченні-2024" має Україна напередодні другого півфіналу: новий прогноз

Букмекери оновили прогнози щодо переможця Євробачення 2024 - alyona alyona і Jerry Heil на третьому місці, на першому Baby Lasagna